Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: frostwire vaagheid  (gelezen 561 keer)

Offline marc heijerman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
frostwire vaagheid
« Gepost op: 2008/01/04, 18:54:00 »
vaag iets hier, wanneer ik via een terminal frostwire start gaat alles goed en krijg ik verbinding maar zodra ik een icoontje op mijn desktop maak en als commando ook gewoon frostwire geef dan krijg ik geen verbinding :S
Ik praat niet te snel, je luisterd te langzaam ;-)

Offline kennywest

  • Lid
    • http://kennywest.blogspot.com
  • Steunpunt: Nee
frostwire vaagheid
« Reactie #1 Gepost op: 2008/01/06, 10:34:48 »
- wat tokkel je om het op te starten in de terminal?
- welk commando wordt gebruikt in de snelkoppeling?

Offline Soul-Sing

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
frostwire vaagheid
« Reactie #2 Gepost op: 2008/01/06, 10:37:10 »
frostwire

Offline kennywest

  • Lid
    • http://kennywest.blogspot.com
  • Steunpunt: Nee
frostwire vaagheid
« Reactie #3 Gepost op: 2008/01/06, 10:42:44 »
Ok, maar frostwire is een java programma, kan iemand de inhoud van het frostwire script posten?
Dit ruikt naar een probleem met omgevingsvariabelen ...

Offline marc heijerman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
frostwire vaagheid
« Reactie #4 Gepost op: 2008/01/06, 11:41:44 »
Nou het probleem is opgelost... vraag me niet wat ik gedaan heb maar het werkt nu, ook iedere keer wanneer ik frostwire herstart.
Ik praat niet te snel, je luisterd te langzaam ;-)