Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Vreemd scherm na installatie  (gelezen 421 keer)

MarcovD

  • Gast
Vreemd scherm na installatie
« Gepost op: 2008/01/03, 21:01:29 »
Ik heb een beginner voor het eerst nu geprobeerd om UBUNTU 7.10 te installeren echter loop tegen een probleem met mijn beeldscherm aan.

Tijdens het starten middels de live CD ziet alles er goed uit, het UBUNTU logo op het scherm, echter als UBUNTU gestart wordt dan worden er 3 schermen over elkaar getoond waardoor het onmogelijk is om verder te gaan met de installatie.
Ik heb ook een ander scherm er aangehangen maar die laat helemaal niets zien, die geeft aan dat mijn instellingen van de PC waarschijnlijk niet goed zijn.

Ik m aak gebruik van een scherm HP P1100 20 inch

Kan iemand mij op weg helpen ?

Alvast bedankt.

Offline Dominique Ramaekers

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Vreemd scherm na installatie
« Reactie #1 Gepost op: 2008/01/04, 20:58:35 »
In zo'n geval kan je best de anternate install CD gebruiken. Met deze CD installeer je Ubuntu in textmode. Als de installatie gedaan is en uw scherm nog niet in orde is, kunnen we nog zoeken wat er nog scheelt.
Zie hier onder Alternate install CD: http://nl.releases.ubuntu.com/7.10/