Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wederom problemen wireless  (gelezen 720 keer)

Petj

  • Gast
Wederom problemen wireless
« Gepost op: 2007/12/26, 18:08:13 »
Heb al enorm veel documentaties gevolgd en uiteindelijk tot een respectievelijk succes gekomen in het installeren van mijn wireless US Robotics PC card 5410. Nu uiteindelijk lijkt alles te moeten werken mijn lampje van mijn card brand zelfs dat er connectie is...maar toch bij het openen van mijn firefox --> niets :(
ik geef hier ff mij iwconfig output

lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

irda0     no wireless extensions.

wlan0     IEEE 802.11b+/g+  ESSID:"BruineLeffe"  Nickname:"acx v0.3.36"
          Mode:Managed  Frequency:2.412 GHz  Access Point: Not-Associated  
          Bit Rate:2 Mb/s   Tx-Power=15 dBm   Sensitivity=1/3  
          Retry min limit:7   RTS thr:off  
          Power Management:off
          Link Quality=50/100  Signal level=31/100  Noise level=0/100
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed bea

in mijn ogen zou het moeten werken...

Offline cybex

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Wederom problemen wireless
« Reactie #1 Gepost op: 2007/12/26, 19:54:56 »
Wat geeft ifconfig? en kun je wel een ping doen naar de router?
tot zo ver ik weet zou je bij je Access Point: het mac adres moeten zien van je access point. dus daar zit het niet helemaal lekker.
wat heb je allemaal gedaan om de kaart aan de gang te krijgen?
Dell PowerEdge 2950 iii Ubuntu 12.04 lts server
Toshiba Satellite Pro U500 Ubuntu 14.04 lts

Offline Wasda

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Wederom problemen wireless
« Reactie #2 Gepost op: 2007/12/28, 09:07:29 »
Je kan hier eens kijken voor jou kaart.
http://acx100.sourceforge.net/

Petj

  • Gast
Wederom problemen wireless
« Reactie #3 Gepost op: 2007/12/28, 13:42:32 »
Ik heb gewoon via ndiswrapper en de .inf file de driver geinstaleerd.
Met dan nog een firmware update die je moest doen (ergens in een documentatie gelezen).
Van mijn wireless card brand zelfs het groene lichtje wat normaal internet connectie geeft dus ik snap het ├ęcht niet...zit volgens mij super dichtbij...

ifconfig geeft het volgende

lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.

irda0     no wireless extensions.

wlan0     IEEE 802.11b+/g+  ESSID:"BruineLeffe"  Nickname:"acx v0.3.36"
          Mode:Managed  Frequency:2.412 GHz  Access Point: Not-Associated  
          Bit Rate:2 Mb/s   Tx-Power=15 dBm   Sensitivity=1/3  
          Retry min limit:7   RTS thr:off  
          Power Management:off
          Link Quality=50/100  Signal level=31/100  Noise level=0/100
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0

ik zal ook die driver eens uitzoeken

cheerz geert