Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: installeren signature add-on thunderbird  (gelezen 560 keer)

coomast

  • Gast
installeren signature add-on thunderbird
« Gepost op: 2007/12/09, 16:43:30 »
Ik zou graag de extensie "signature switch" installeren in thunderbird. Ik ga naar de site van mozilla en de extensie die ik zoek. Daar klik ik op "install now" en het proces begint. Dan krijg ik een foutmelding "Signature Switch 1.5.4. could not be installed because it is not compatible with firefox". Wat doe ik hier verkeerd?
Ik kan ook de install file zelf downloaden, maar dan vraag ik mij af of ik die ergens moet zetten waar thunderbird die herkent? Ik zou mijn home proper willen houden en dergelijke files liever niet hier zetten.

Offline Ed

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
installeren signature add-on thunderbird
« Reactie #1 Gepost op: 2007/12/09, 17:00:27 »
Hallo,
Downloaden en op het bureaublad zetten, Thunderbird openen, klik op extra, add-ons, onderaan de pagina klik op installeren en blader naar het bureaublad en voila, daarna kun je het bestand op het bureaublad in de prullenbak gooien, klaar.
Succes Ed.

coomast

  • Gast
installeren signature add-on thunderbird
« Reactie #2 Gepost op: 2007/12/09, 17:54:36 »
Hallo edpc, het is gelukt zoals U het schreef. Hartelijk dank.