Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: zwervende modus netwerk instelling geeft problemen bij installatie 7.1  (gelezen 733 keer)

Offline Thom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Deze post is eigenlijk een oproep aan de ontwikkelaars van Ubuntu. Na diverse nieuwe installaties van 7.10 (+ diverse posts over dit onderwerp) geloof ik dat de wijziging in 7.10 (ten opzichte van 7.04) om standaard de netwerkinstelling op zwervende modus te installeren een ongelukkige keuze is geweest. In 7.04 wordt standaard DHCP ingesteld. Na diverse installaties van 7.10 met iedere keer weer onoplosbare netwerkproblemen, Zelfs nadat ik handmatig de zwervende modus veranderd had in DHCP. vandaag weer 7.04 geïnstalleerd. En geen enkel netwerkprobleem tegen gekomen.
HP Compaq AMD66 Althlon 2, 2 Gb geheugen, Dual boot Ubuntu 12.04 + Windows 7
Onbekende P4, 1,0 Gb geheugen, Dual boot Ubuntu 11.04 + Window XP3
HP PC Pentium 4, 512Mb geheugen, Dual boot Ubuntu 11,04 + Windows XP3

Offline barth

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
zwervende modus netwerk instelling geeft problemen bij installatie 7.1
« Reactie #1 Gepost op: 2007/12/05, 02:25:31 »
Ik sluit me hier bij aan: heb dezelfde ervaringen: 7.04 geen problemen met netwerk, met 7.10 wel (op de zelfde p.c.)