Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: ATI x850XT werkt bij mij niet onder ubuntu 7.10  (gelezen 556 keer)

govand

  • Gast
ATI x850XT werkt bij mij niet onder ubuntu 7.10
« Gepost op: 2007/11/25, 20:34:52 »
Hi, ik heb Ubuntu Gutsy 7.10 geinstalleerd alles werkt behalve mijn Videokaart hoe krijg ik dat aan de praat. ik kan de 3d acceleratie niet aanzetten dan krijg ik de volgende scherm reconfiguring x.org video drivers is not possible:/ etc/x11/xorg.conf is invalid or does not exist weet iemand wat ik hier aan moet doen.

AMD +4200 2,20Ghz
Asus M2n4-Sli
Hitachi 250GB
Kingston 2048
Ati x850XT

dat zijn de specificaties ik heb niet veel verstand van ubuntu maar heb al wel wat dingen gedaan. maar het werkt niet echt.

govand

  • Gast
ATI x850XT werkt bij mij niet onder ubuntu 7.10
« Reactie #1 Gepost op: 2007/11/25, 20:45:07 »
Niemand..???

Offline raggar

  • Lid
    • fietsen naar Tibet
  • Steunpunt: Ja
ATI x850XT werkt bij mij niet onder ubuntu 7.10
« Reactie #2 Gepost op: 2007/11/25, 21:36:35 »
na 10 min. hoeft toch nog niet iemand te reageren?? Dit lijkt me een beetje snel voor een reactie als deze!

Allereerst welkom bij dit forum!

Om je te helpen zul je de inhoud van "/etc/X11/xorg.conf" moeten geven. Ik weet niet of je een dual boot hebt, maar dan zou je het volgende kunnen doen:
"sudo cp /etc/X11/xorg.conf /media/(jouw partitie)/(de map(pen) waar je het bestand in wilt plaatens)/ "

Dan kun je vanuit windows (of een andere linux distro) jouw xorg.conf hier plaatsen. We zijn geinteresseerd in de inhoud van het bestand.

govand

  • Gast
ATI x850XT werkt bij mij niet onder ubuntu 7.10
« Reactie #3 Gepost op: 2007/11/25, 22:07:19 »
hee thnx ik heb het al zelf gemaakt ik heb de nieuwe update van ati geinstaleerd en alles werkt ;).