Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: volume indeling tijdens installatie alternate cd  (gelezen 498 keer)

Offline tonie

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
volume indeling tijdens installatie alternate cd
« Gepost op: 2007/11/18, 18:35:41 »
Ik was gewend dat de alternate cd een overzicht gaf van de reeds bestaande volumes voordat je een keuze kon maken over de indeling waarmee de installatie verder kon gaan. ( eerst de oude volumes wissen die ik wil gebruiken) Tijdens de installatie van 7.10 heeft hij dit niet gegeven. Daardoor kon ik niet kiezen welke volumes hij mag wissen en voor de installatie mag gebruiken,hij maakt nu zelf een keuze. En die is niet de keus die ik zou maken. Mis ik iets ? Is er een manier  om dit overzicht toch weer te krijgen tijdens het installeren?  
groet, tonie

Offline raggar

  • Lid
    • fietsen naar Tibet
  • Steunpunt: Ja
volume indeling tijdens installatie alternate cd
« Reactie #1 Gepost op: 2007/11/18, 20:12:38 »
volgens mij kun je altijd ergens aangeven dat je dit handmatig wilt instellen. Maar het zou kunnen dat de installer automatisch voor jouw kiest. Klinkt een beetje als de live cd