Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Hoe traag is windows in virtual box?  (gelezen 489 keer)

Jorick

  • Gast
Hoe traag is windows in virtual box?
« Gepost op: 2007/11/14, 15:25:49 »
Hoe traag is windows in virtual box als je het deot zoals http://www.youtube.com/watch?v=Kxk6oFqMJVY als je een van de desktoppen als windonws neemt???  Voor games zal dit niet lukken wrs, want de geheugenbuffer zal al vol zitten? Hiervoor ebter wine?

Offline markba

  • Lid
    • http://markbaaijens.nl/
  • Steunpunt: Ja
Hoe traag is windows in virtual box?
« Reactie #1 Gepost op: 2007/11/14, 15:37:36 »
Raar maar waar, maar ik heb de indruk dat Win XP *sneller* draait dan native. Kan natuurlijk liggen aan het feit dat de native versie de 'natuurlijke' Windows-vertraging heeft ondergaan (versie in de sessie is 'vers' geinstalleerd). Heb dus nergens problemen mee, aanrader van de eerste orde. Zorg wel voor genoeg geheugen op je machine: 1 GB minimaal.

Offline Nunslaughter

  • Lid
    • timovwb
  • Steunpunt: Nee
Hoe traag is windows in virtual box?
« Reactie #2 Gepost op: 2007/11/14, 15:53:04 »
mijn xp in virtualbox heeft ook 1gb geheugen en draait lekker snel, zeer snel opgestart...maar eigenlijk gebruik ik geen grote programmas, dusja...

en spellen zal zeker niet lukken, want er is geen 3d acceleratie ;)