Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Bladwijzers  (gelezen 592 keer)

MvH

  • Gast
Bladwijzers
« Gepost op: 2007/11/07, 20:12:54 »
Hallo, Als kersverse Ubuntu gebruiker ben ik na een week zeer te spreken over dit OS. Probleemloze installatie op 2 PC's (dualboot met XP). Er zijn nog wel een aantal vragen. 1 ervan is niet direct Ubuntu gerelateerd maar misschien weet toch iemand een antwoord. Moziilla Firefox is de bladwijzers aan het downloaden van m'n Google account maar er gebeurd niets. In IE7 worden de bladwijzers wel probleemloos geladen. Als Ubuntu zo goed blijft bevallen als nu zal het niet lang meer duren dat ik stop met XP.

phalkone

  • Gast
Bladwijzers
« Reactie #1 Gepost op: 2007/11/08, 11:45:42 »
Hoe dit met een google account werkt weet ik niet, maar persoonlijk gebruik ik Foxmarks (http://www.foxmarks.com) om mijn bookmarks te synchroniseren en hiermee heb ik geen problemen. Foxmarks is een Firefox add-on en je bookmarks zijn tevens online beschikbaar.
Misschien kan je proberen je bookmarks over te zetten naar foxmarks.