Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: gebruik genius usb 56K V92 modem  (gelezen 644 keer)

webdevel

  • Gast
gebruik genius usb 56K V92 modem
« Gepost op: 2007/11/03, 15:59:21 »
Hallo allemaal.

Ik heb net een Ubuntu 7.0.4. voor de eerste maal geinstaleerd. Voor mij is het belangrijk dat ook de usb modem werkt.  Wanneer ik deze insteek dan verschijnt hij in de apparatenlijst als zodanig. Met het invullen van het nummer, username en password in netwerk is ook geen probleem.

Het geval wil dat ik het systeem dus niet aan de praat krijg. Ik heb wel een ethernet verbinding via adsl, maar het usb modempje loopt niet.

Uiteraard is er het gnome ppp waarin eea is te definieren, maar dat zoekt naar (niet) usb modems.

Ik heb al diverse sites gelezen. maar daar is steeds sprake van andere typen usb modems die niet worden herkend. Maar deze wordt wel herkend.

De vraag is dus, wat kan ik doen om het gat te dichten tussen datgene wat in netwerk is ingevuld aan connectiegegevens en het aansturen van de usb modem.

Alvast bedankt voor jullie reactie!

Met vriendelijke groeten