Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Gutsy Gibbon WPA2 draadloos 2(!)00% tevreden  (gelezen 1133 keer)

Offline ivo

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Gutsy Gibbon WPA2 draadloos 2(!)00% tevreden
« Gepost op: 2007/10/31, 23:09:09 »
Hey Gibbons,

Toch dan even tijd voor een positief bericht. Ruim een week nu de Gutsy Gibbon geinstalleerd. Sinds een paar dagen draadloos (met WPA2!) met een Sitecom WL-173 54g turbo router en een aantal (1x voor mijn GG dextop, 2x Vista, 1x XP en 1x laptop) WL-172 draadloze USB-sticks.
Internet "Multi" abonnement kabel bij Casema.
Na wat aanloop problemen op de Gutsy Gibbon nu 100% connectie, _zonder_ (daarom 100%) uitval. Flawless s[t|c]reaming audio en video, torrent en usenet downloads. De meeste problemen had ik nog op de Vista bakken, maar dat schijnt nu ook opgelost. Ik hoor geen klachten meer van mijn non-Linux gezinsleden.

Voor gedetailleerde info mij svp een e-mail sturen. Uiteraard kan ik je alleen gedetailleerd informeren mbt mijn specifieke situatie. Als jij andere hardware hebt, helpen mijn ervaringen je misschien.

Greetings!
There are only 10 types of people in the world; those who understand binary and those who don't.