Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: collega wil ubunto op zijn laptop - inspiron 9300  (gelezen 424 keer)

KwastjeModus

  • Gast
collega wil ubunto op zijn laptop - inspiron 9300
« Gepost op: 2007/10/28, 21:02:41 »
Een collega wil ubuntu op zijn laptop. Hij stelt echter een vraag. Weet iemand een antwoord. Ik heb gezocht op inspiron 9300, maar niets gevonden.

Dit is zijn vraag:

Ik kom er van de week aan. Je hoort nog wanneer. Het is overigens een Inspiron 9300. Hoe zit het met m'n Bluetooth? Kan Ubuntu die zomaar vinden? Hier zit er een speciaal programmaatje voor in.
HG Aart


Offline Tico

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
collega wil ubunto op zijn laptop - inspiron 9300
« Reactie #2 Gepost op: 2007/10/28, 21:20:42 »
ik heb een Inspiron 1300 en bij mij werd bluetooth automatisch aangezet. Wat ik ermee moet, weet ik niet wan theb hier verder geen bluetooth app in huis? Maar werk gewoon eerst even met de live cd daarmee kun je eerst testen of hetgeen werkt (het zit onder systeem-voorkeuren-Bluetooth voorkeuren) zag trouwens ook onder Applications-Hulpmiddelen-Bluetooth Analyzer.