Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Probleem met AMSN  (gelezen 729 keer)

Gast

  • Gast
Probleem met AMSN
« Gepost op: 2006/06/05, 20:47:18 »
Hallo,

Sinds mijn update naar 'Dapper Drake' gaat er iets fout bij AMSN. AMSN start gewoon op als ik Ubuntu start, maar ik krijg geen icoon te zien. Hij start dus wel op en meldt zich aan, maar ik kan het programma zelf niet zien. Weet iemand hoe wel het icoon bij het opstarten kan krijgen?

Verder heb ik de volgende problemen nog steeds niet opgelost:
http://forum.ubuntu-nl.org/topic/966
http://forum.ubuntu-nl.org/topic/1602

Groeten

SandervdV

  • Gast
Probleem met AMSN
« Reactie #1 Gepost op: 2006/06/05, 23:13:44 »
mischien iets eenvoudigs:

heb je wel een mededelingsgebied?
dan zit er een schuifje naast de klok en iig het luidsprekertje. zo niet rechtermuisknop op het gnomepaneer (de bovenste) klik op toevoegen aan paneel en zoek naar mededelingen gebied en sleep deze naar de plek waar je hem wil hebben

voor topic/966 : verwijder firefox eens met synaptic en herinstalleer
voor topic/1602: levert https://wiki.ubuntu.com/IntellimouseMousemanBackForwardButtons misschien iets op?

Gast

  • Gast
Probleem met AMSN
« Reactie #2 Gepost op: 2006/06/07, 19:38:12 »
Ik heb wel een mededelingsgebied ja, maar ik heb het probleem al opgelost. Ik heb AMSN uit de startup gehaald en als ik m handmatig opstart gaat alles goed.

voor topic/966: Ik heb firefox verwijderd en opnieuw geinstalleerd (meerdere keren) maar het probleem blijft.
voor topic/1602: Heb ik naar gekeken, maar ik krijg het niet aant werken (snap het ook niet helemaal, hoe ik die imwheelrc moet invullen).