Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Gaat deze pci draadloze netwerkadapter van intel pro werken?  (gelezen 570 keer)

Kevf

  • Gast
Gaat deze pci draadloze netwerkadapter van intel pro werken?
« Gepost op: 2007/10/21, 08:50:37 »
Ik ben nu sinds drie dagen bezig mijn draadloze netwerk adapter usb van Sweex aan de praat te krijgen maar het lukt gewoon niet. Ook op de communities blijft het nogal stil. Waarschijnlijk vanwege de grote hoeveelheden vragen met de nieuwe 7.10 en nog waarschijnlijker omdat er gewoon niet echt een sluitende oplossing is voor dit probleem.  Nu kan ik aan deze netwerkkaart komen:

Intel PRO / Wireless 2011B LAN PCI Adapter

Ik hoop dat iemand mij kan vertellen of deze het wel gaat doen, want dan haal ik die op. Ik wil onderhand echt met Gutsy aan de slag!

Gr Kevin

edit: voor zover ik zie kunnen er ook met deze kaart problemen komen. Echter ik lees ook dat intel kaarten het altijd doen? Mocht deze het niet doen dan is elke andere tip voor een draadloze netwerkkaart (pci of usb) die out of the box werkt ook welkom.