Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: subproces nieuw pre-removal script gaf een foutwaarde 1 terug  (gelezen 694 keer)

mdewals

  • Gast
Help.

ik heb Ubuntu 7.10 draaien en gister heb ik Virtual Bos Ose geinstalleerd en daarbij dus ook Virtualbox-ose-modules-2.6.22-14-generic.

Nu heb ik Virtual Box weer verwijderd maar ik krijg op die Virtualbox-ose-modules-2.6.22-14-generic de melding: subproces nieuw pre-removal script gaf een foutwaarde 1 terug

Nu staat deze module ook tussen de updates en hierbij krijg ik dezelfde foutmelding.

Ik heb al apt-get -f geprobeerd zonder succes.

Iemand nog tips voor mij? Ben nog redelijk maagd op het gebied van Linux.

Alvast bedankt

-Micha

mdewals

  • Gast
subproces nieuw pre-removal script gaf een foutwaarde 1 terug
« Reactie #1 Gepost op: 2007/10/16, 17:56:53 »
Heb  het probleem opgelost.

Virtualbox opnieuw geïnstalleerd en weer een sessie willen draaien. Hierdoor kreeg ik de melding dat ik een bepaalde service moest starten (wist ik van experimenteren alleen niet meer welke).

Service gestart, update gedaan. Werkte. Daarna volledig verwijderd. Werkte ook.