Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Compiz Fusion probleem  (gelezen 555 keer)

iDont

  • Gast
Compiz Fusion probleem
« Gepost op: 2007/09/22, 10:28:33 »
Probleem is opgelost,
Ik heb het pakket fusion-icon (kwam ik toevallig tegen op het internet) geinstalleed en als ik dat programma draai doet alles het gewoon :S
Ik heb nog steeds als ik compiz start in de terminal dat ik een error krijg, maar de omweg die ik nie heb werkt prima dus.

Met vriendelijke groeten,
Dennis




Hallo,
Ik gebruik nou bijna 2 weken Ubuntu 7.10 Tribe 5 en sinds gisteren doet Compiz het niet meer.
Als ik Compiz handmatig start in de terminal zegt ie dit:

ubuntu@computer-boven:~$ compiz --replace
Checking for Xgl: present.
Checking for nVidia: not present.
Checking for Xgl: present.
Enabling Xgl with fglrx ATi drivers...
/usr/bin/compiz: 376: /usr/local/bin/compiz: not found

XGL doet het prima (gecheckt met gnome-system-monitor)
Ik heb 3D acceleratie (ik gebruik de ati driver van restricted driver manager)
Ik heb een ATi Radeon 9550SE.
Alle benodigde packages staan drop (nooit wat veranderd aan de standaard compiz packages)

Weten jullie waarom Compiz het niet doet?
(Ja het is duidelijk dat ie iets niet kan vinden, maar ik heb nog nooit eerder dit probleem gehad en weet ook niet wat ie nou precies mist)

Alvast bedankt,
Dennis


p.s. Mijn kaart staat sinds 14 oktober op de blacklist omdat er schijnbaar veel problemen mee zijn met Compiz Fusion. Aangezien ik nooit problemen heb gehad, heb ik mijn kaart uit de blacklist gehaald in /usr/bin/compiz:
# T="$T 1002:4153" # ATI Rv350