Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Gaim/Sleutelbossen?  (gelezen 709 keer)

Dntel

  • Gast
Gaim/Sleutelbossen?
« Gepost op: 2007/09/17, 15:09:59 »
Ik heb sinds kort Gaim werkend op Ubuntu. Nu heb ik dit ook zo ingesteld dat het opstart zodra Ubuntu ook is opgestart maar ik krijg altijd een scherm te zien bij het opstarten. Het 'beginscherm' wil ik graag weghebben. Wel op een manier dat het in het geheugen draait maar niet dat ik het ook zie bij het opstarten.
Hetzelfde probleem heb ik eigenlijk met sleutelbossen beheer. Dit start ook zodra Ubuntu is gestart maar ik wil het eigenlijk automatisch laten opstarten zonder dat ik eerst een wachtwoord moet ingeven.
Mijn excuus voor mijn slechte probleemstelling, maar ik heb geen idee hoe ik dit anders zou moeten vragen.

D.

Offline Ronnie

  • Artworkteam
    • ronnie.vd.c
  • Steunpunt: Nee
Gaim/Sleutelbossen?
« Reactie #1 Gepost op: 2007/09/17, 15:58:54 »
Dat sleutelbossenbeheer is voor je wireless verbinding? In dat geval staat hier de oplossing, maar de site is tijdelijk plat
Ben je ook blij dat Ubuntu zo toegankelijk en gratis is, en wil je graag net als ik iets terugdoen, kijk dan eens rond bij mwanzo, dé poort naar het bijdragen aan Ubuntu en haar gemeenschap!

Documentatie Terminal