Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Ubuntu loopt vaak vast  (gelezen 495 keer)

MichielArndts

  • Gast
Ubuntu loopt vaak vast
« Gepost op: 2007/09/13, 19:24:30 »
Sinds ik Ubuntu opnieuw heb geinstalleerd loopt hij soms vast. Het enige wat ik dan kan doen is 6sec mijn aan/uit knop vasthouden en opnieuw opstarten.
Volgens mij gebeurd t t vaakst wanneer ik online filmpjes kijk maar weet dit niet zeker. Ook draai ik Compiz maar heb daar in het begin geen problemen mee gehad.
Ook heb ik veel codecs geinstalleerd omdat ik het niet voor elkaar krijg om normaal een filmpje af te spelen... Dit geeft totem zelf aan welke codecs er gedownload moeten worden. Heb toen alles maar aangeklikt. Maar vaak lbijft hij er om zeuren..

Offline raggar

  • Lid
    • fietsen naar Tibet
  • Steunpunt: Ja
Ubuntu loopt vaak vast
« Reactie #1 Gepost op: 2007/09/13, 19:39:53 »
Compiz werkt niet op alle systemen even stabiel, het kan soms problemen geven als een system freeze. Waarschijnlijk verhelp je het probleem door het uit te schakelen of door even te wachten (dit werkt bij mij). Zo'n 5 min. max.