Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Inhoud update in emailnotificatie  (gelezen 619 keer)

Offline KenSentMe

  • Lid
    • http://www.vandenieuwenhof.nl
  • Steunpunt: Nee
Inhoud update in emailnotificatie
« Gepost op: 2007/09/04, 13:12:10 »
Ik maak bij veel topics gebruikt van de emailnotificatie van het forum. Die stuurt een mail wanneer er een nieuwe post is in een topic waar je op geabonneerd bent. Is het mogelijk om in dit emailbericht ook de inhoud van het antwoord op te nemen?

Ik lees mijn mail regelmatig op mijn telefoon en dan is het handig om te weten of de reply voor mij interessant is of niet. Het internationale forum op http://ubuntuforums.org heeft deze functie ook. Daar gebeurt het op deze manier:

ear KenSentMe,

dragomirov has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Wired network not available - in the Networking & Wireless forum of Ubuntu Forums.

Citaat
This thread is located at:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=542590&goto=newpost

Here is the message that has just been posted:
***************
NetworkManager don't use /etc/network/interfaces file to configure networking. It privileges wireless over wired network, and if you plug in the network cable it doesn't switch from a network to another. All you have to do is configure it manually: deactivate wireless and enable wired.
***************


There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again.
Kan dit, en willen we/jullie dit?

Taygeto

  • Gast
Inhoud update in emailnotificatie
« Reactie #1 Gepost op: 2007/09/04, 14:19:21 »
Willen in elk geval wel, wat uitgebreidere opties voor de emailnotificaties zouden ook al handig zijn. Bv. zodat je kunt kiezen tussen een gewone notificatie (zoals nu), een uitgebreide notificatie (met het bericht erbij) of helemaal geen notificatie (om een topic a.h.w. te bookmarken).