Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: probleem vinden gameservers +Geraak niet op router-configuratiescherm  (gelezen 1061 keer)

Danny_Joris

  • Gast
Hoi,

Ik heb drie problemen:
1) met wolfenstein ET en Open Arena krijg ik geen gameservers over het internet te pakken. Ik heb net ook gezien dat ik wel zelf een game kan hosten. En dan gaat het nog zeer schokkerig (onbespeelbaar eigenlijk), iets waar ik in windows geen probleem mee had.

2) Misschien kan het dan aan mijn router liggen. wat ik niet zou begrijpen want internet, Deluge en Nicotine werken wel perfect (nicotine nog wel een beetje te traag, te log). Dus ik gebruikte de url om mijn router te configureren maar die pagina vindt hij helemaal niet.

3) Ik heb ook een laptop die een draadloze internetverbinding heeft via die router. Waar kan ik ergens mijn netwerk met die laptop terug instellen?


alvast bedankt voor jullie aandacht! :)