Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: LTSP Hangt op 1 client  (gelezen 445 keer)

Offline lucaspr

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
LTSP Hangt op 1 client
« Gepost op: 2007/07/17, 19:54:22 »
Hallo,

Zoals elders in dit forum aangegeven heb, heb ik hier een klein servertje, met LTSP op Ubuntu. Nu is er 1 client die niet op wil starten en laat dat nou net mijn pc zijn........

Het is een C2D E6600 met een Asus P5L 1394 mobo, en een Jmicron 360 chip erop.. genoeg moeite daarmee, om installaties voor elkaar te krijgen (alleen met Feisty niet :)) 'Normaal' start hij dus gewoon op, geen probleem. Alleen als ik via mijn netwerk op een verbinding ga maken, werkt het niet. Hij krijgt wel een IP-adres, ook het Ubuntu Splash komt in beeld, maar dan blijven Scroll lock en Caps lock knipperen en loopt hij vast.

Ik heb ook al met google gezocht en volgens mij is het idd de Jmicro controller die hem staande houd. Weet iemand hier meer over wat ik kan doen??