Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: thumbnail previews  (gelezen 584 keer)

Bo-bomb Buddy

  • Gast
thumbnail previews
« Gepost op: 2007/06/19, 00:19:44 »
Hoe komt het dat er alleen thumbnails worden weergegeven van afbeeldingen en niet van video-bestanden bij KDE? Bij GNOME had ik wel altijd previews/thumbnails van m'n wmv bestanden e.d.
Of ben ik de enige die hie r last van heeft?

Ik heb me al gek gezocht in adept manager maar ik kon geen bestand vinden dat hier de oplossing voor bood? Hoe hebben anderen dat opgelost?

Offline Ronnie

  • Artworkteam
    • ronnie.vd.c
  • Steunpunt: Nee
thumbnail previews
« Reactie #1 Gepost op: 2007/06/19, 00:43:19 »
ik weet dat het in gnome een optie van nautilus is om een thumbnails weer te geven, misschien zit er bij konqueror ook wel een optie.
Ben je ook blij dat Ubuntu zo toegankelijk en gratis is, en wil je graag net als ik iets terugdoen, kijk dan eens rond bij mwanzo, dé poort naar het bijdragen aan Ubuntu en haar gemeenschap!

Documentatie Terminal

Bo-bomb Buddy

  • Gast
thumbnail previews
« Reactie #2 Gepost op: 2007/06/19, 00:48:54 »
KDE's Konqueror heeft ook zo'n optie. Ik gebruik de icon view in konqueror, je ziet dan wel de thumbnail previews van afbeeldingen maar niet van videobestanden.

Ligt het nou aan mij of kan Konqueror dat gewoon niet? Of hij kan het wel maar vertikt het gewoon....