Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: kinit: No resume image, doing normal boot... laptop ati x1400  (gelezen 585 keer)

Offline dotjan

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Hallo, als ik feisty opstart blijft hij tijdens het midden van de laadbalk altij 2 minuten hangen. Na opgestart te zijn toont hij deze melding in de console:
kinit: No resume image, doing normal boot...

wat kan het probleem zijn, ik heb ook al installatieproblemen gehad me de ati x1400 kaart erin, toen crashte de x server. Op internet vind ik hier bitter weinig informaite over, hoewel het zou t emaken hebben met een broken vesa driver...

iemand meer uitleg?
alvast bedankt

Offline Soul-Sing

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
kinit: No resume image, doing normal boot... laptop ati x1400
« Reactie #1 Gepost op: 2007/05/31, 17:46:24 »
lijkt sprake te zijn van een bug: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/103148

misschien heb je iets aan dit draadje: http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=2743224

ik vind juist aardig wat materiaal over dit probleem. geen kant en klare oplossing....

Offline dotjan

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
kinit: No resume image, doing normal boot... laptop ati x1400
« Reactie #2 Gepost op: 2007/05/31, 18:03:29 »
jop merci voor de reply, die threads had ik al geleze :p
ja ik bedoelde eigelijk geen oplossing voor dit probleem :)