Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.  (gelezen 1269 keer)

Offline jos34

  • Lid
YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Gepost op: 2019/04/28, 11:40:35 »
Op verschillende browser en ook OSen (Het komt dus voor op zowel Windows als Ubuntu) valt mij al heel lang een bug op, de verkeerde (vorige video) wordt afgespeeld met de juiste link. Als ik de browser refresht wordt wel de juiste video afgespeeld.

Herkennen jullie dit? Ik merk nu dat het overigens wel goed werkt, dus kan het niet laten zien.
« Laatst bewerkt op: 2019/04/28, 11:42:59 door jos34 »

DarkEra

  • Gast
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #1 Gepost op: 2019/04/28, 12:21:15 »
Neuh, nooit last van gehad.


DarkEra

  • Gast
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #3 Gepost op: 2019/04/28, 23:27:30 »
Wat moeten we met berichten uit 2013 en eerder? We zitten in 2019 en ik heb geen last gehad van wat jij aangaf in je eerste bericht.
« Laatst bewerkt op: 2019/04/28, 23:30:30 door Maik »

Offline jos34

  • Lid
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #4 Gepost op: 2019/04/29, 09:59:53 »
Nou ik pas nog wel in ieder geval.

DarkEra

  • Gast
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #5 Gepost op: 2019/04/29, 11:38:39 »
Dan ben je toch helaas de enige aangezien er niemand anders reageert die hetzelfde probleem zou hebben.  Als je er continu last van zou hebben gehad dan had je het moeten melden aan Youtube/Google omdat het geen Ubuntu of Windows probleem is. Daar hoef je hier geen topic voor te openen wat overbodig is imho, want wij kunnen je er niet verder mee helpen.

Offline Polleke

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #6 Gepost op: 2019/04/29, 16:56:31 »
Op verschillende browser en ook OSen (Het komt dus voor op zowel Windows als Ubuntu) valt mij al heel lang een bug op, de verkeerde (vorige video) wordt afgespeeld met de juiste link. Als ik de browser refresht wordt wel de juiste video afgespeeld.

Herkennen jullie dit? Ik merk nu dat het overigens wel goed werkt, dus kan het niet laten zien.

Als je ons de link geeft van dat filmpje kunnen we zien of we het juiste filmpje te zien krijgen of een ander filmpje.
Bij mijn weten heb ik het zelf nog niet meegemaakt.
Xubuntu 20.04 LTS
Gemeente Westerwolde

Offline partyrabbit

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #7 Gepost op: 2019/04/29, 19:03:24 »
Voor wat het nog toevoegt, hier ook nog nooit gehad. Hooguit door zelf mis te klikken, of auto-forward bij zeer korte filmpjes.
- I ♥ Linux -

Offline jos34

  • Lid
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #8 Gepost op: 2019/05/05, 23:53:09 »
Hier gebeurde het, let op de tijd:




Offline Polleke

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #9 Gepost op: 2019/05/06, 02:36:35 »
Stuk of 10 filmpjes bekeken en de plaatjes (rechts in de kolom) komen overeen met begin van filmpje.
Kan geen 'fouten' ontdekken.
Xubuntu 20.04 LTS
Gemeente Westerwolde

Offline Polleke

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #10 Gepost op: 2019/05/06, 02:43:58 »
Stuk of 10 filmpjes bekeken en de plaatjes (rechts in de kolom) kome overeen met begin van filmpje.
Kan geen 'fouten' ontdekken.
Nog een keer naar filmpje vlog 112 gekeken op 8.34 minuten en niks bijzonders te zien.
Mogelijk een buffer probleem doordat het filmpje stottert?
Xubuntu 20.04 LTS
Gemeente Westerwolde

Offline jos34

  • Lid
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #11 Gepost op: 2019/05/06, 09:10:18 »
Het gebeurd regelmatig in ieder geval.

Offline partyrabbit

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #12 Gepost op: 2019/05/06, 12:22:28 »
Exact jou filmpje opgezocht en diverse malen gestart, en ook geen probleem. Telkens dezelfde (jouw tweede plaatje).
Misschien heb je toch iets binnen gehaald in je browser wat er niet hoort.

Misschien is dit voor jou ook een oplossing?
https://forum.ubuntu-nl.org/index.php?topic=106289.msg1031811#msg1031811
LET OP: dit is speculatief, zoals ik zelf zou gaan denken en zoeken als ik het had, en ook al vaker problemen opgelost heb. Toepassen op eigen risico.

Ik heb zo'n vermoeden dat het NIET IN Xubuntu zit maar als add-on/extentie in je browser. Dit zou ik proberen te verwijderen door de browser config totaal te vernieuwen (en daarna oude definitief weg).
Maar zoals ik al zei weet ik dit niet zeker dus wacht even op reacties van anderen.
« Laatst bewerkt op: 2019/05/06, 12:26:38 door partyrabbit »
- I ♥ Linux -

Offline nahjo

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #13 Gepost op: 2019/05/06, 18:42:35 »
Oops - informatie was al gegeven.
« Laatst bewerkt op: 2019/05/06, 18:45:04 door nahjo »

Offline jos34

  • Lid
Re: YouTube bug, verkeerde video wordt afgespeeld.
« Reactie #14 Gepost op: 2019/05/09, 23:43:53 »
Pas op Ubuntu 19.04 Google Chrome, zelfde probleem. Verkeerde video na refresh werd de juiste afgespeeld.

Het gebeurd nadat ik een video in de rechterkolom aanklik. Geloof ik..
« Laatst bewerkt op: 2019/05/09, 23:58:46 door jos34 »