Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Site in FF 59.02 niet helemaal te zien  (gelezen 110 keer)

Offline HWE64

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Site in FF 59.02 niet helemaal te zien
« Gepost op: 2018/04/05, 13:20:21 »
Ik heb Xubuntu 16.04 Lts en FF 59.02 op meerdere pc's staan. Nu is deze https://www.kpn.com/prepaid/opwaarderen.htm van KPN op de ene pc wel helemaal te zien en op de andere maar een gedeelte. Volgen mij staan alle instellingen van FF gelijk. Mijn vraag hoe is dit mogelijk. Op deze pc is de site niet helemaal niet te zien.
hwe64@desktop:~$ inxi -Fxz
System:    Host: desktop Kernel: 4.4.0-119-generic x86_64 (64 bit gcc: 5.4.0) Desktop: Xfce 4.12.3 (Gtk 2.24.28)
           Distro: Ubuntu 16.04 xenial
Machine:   Mobo: ASUSTeK model: P5Q SE2 v: Rev X.0x Bios: American Megatrends v: 0601 date: 04/29/2009
CPU:       Quad core Intel Core2 Quad Q9400 (-MCP-) cache: 3072 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 ssse3 vmx) bmips: 21405
           clock speeds: max: 2670 MHz 1: 2670 MHz 2: 2003 MHz 3: 2670 MHz 4: 2336 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GT215 [GeForce GT 240] bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.18.4 drivers: nouveau (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1920x1080@60.00hz
           GLX Renderer: NVA3 GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1 NVIDIA High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
           Card-2 Intel 82801JI (ICH10 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.4.0-119-generic
Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
           driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d800 bus-ID: 02:00.0
           IF: enp2s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 740.2GB (8.9% used) ID-1: /dev/sda model: ADATA_SP550 size: 240.1GB
           ID-2: /dev/sdb model: SAMSUNG_HD502HJ size: 500.1GB
Partition: ID-1: / size: 413G used: 17G (5%) fs: ext4 dev: /dev/sdb1
           ID-2: swap-1 size: 50.00GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdb5
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 22.5C mobo: 20.0C gpu: 34.0
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 1917 psu: 0 sys-1: 0
Info:      Processes: 200 Uptime: 1:40 Memory: 1312.1/3950.9MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 5.4.0
           Client: Shell (bash 4.3.481) inxi: 2.2.35
hwe64@desktop:~$

En op dezelfde site maar op andere pc is hij wel te zien.
henk@SATELLITE-C855-22E:~$ inxi -Fxz
System:    Host: SATELLITE-C855-22E Kernel: 4.4.0-119-generic x86_64 (64 bit gcc: 5.4.0)
           Desktop: Xfce 4.12.3 (Gtk 2.24.28) Distro: Ubuntu 16.04 xenial
Machine:   System: TOSHIBA (portable) product: SATELLITE C855-22E v: PSCBYE-04P00NDU
           Mobo: Intel model: PLCSF8 v: Type2 - Board Version Bios: Insyde v: 6.80 date: 10/01/2013
CPU:       Dual core Intel Core i5-3230M (-HT-MCP-) cache: 3072 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 10376
           clock speeds: max: 3200 MHz 1: 1204 MHz 2: 1201 MHz 3: 1207 MHz 4: 1267 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Whistler LE [Radeon HD 6610M/7610M] bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.18.4 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1366x768@60.02hz
           GLX Renderer: AMD TURKS (DRM 2.43.0 / 4.4.0-119-generic, LLVM 5.0.0)
           GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1 Intel 7 Series/C210 Series Family High Definition Audio Controller
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Turks/Whistler HDMI Audio [Radeon HD 6000 Series]
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.4.0-119-generic
Network:   Card-1: Realtek RTL8723AE PCIe Wireless Network Adapter driver: rtl8723ae port: 3000 bus-ID: 08:00.0
           IF: wlp8s0 state: up mac: <filter>
           Card-2: Realtek RTL8101/2/6E PCI Express Fast/Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: 2000 bus-ID: 09:00.0
           IF: enp9s0 state: down mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 640.1GB (5.2% used) ID-1: /dev/sda model: Hitachi_HTS54756 size: 640.1GB
Partition: ID-1: / size: 530G used: 23G (5%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: swap-1 size: 10.00GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda2
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 40.0C mobo: N/A gpu: 28.5
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 308 Uptime: 6:03 Memory: 695.7/7934.5MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 5.4.0
           Client: Shell (bash 4.3.481) inxi: 2.2.35
henk@SATELLITE-C855-22E:~$
Weet iemand hoe dit kan????
« Laatst bewerkt op: 2018/04/05, 13:24:36 door HWE64 »
Niet panikeren, er is een Ubuntuforum.

Desktop pentium 4, 4GB, dualboot Xubuntu 16.04 LTS /W10 .  Laptop Toshiba Satallite C855 I5, 8GB, Xubuntu 16.04 LTS . Desktop HP Compaq DC5750 AMD64, AMD Athlon X64 X2  2,1GHz RAM 3GB HDD 80GB, Test PC, Xubuntu 16.04 LTS/Linux Mint 18.3 Xfce (beginneling)

Offline vanadium

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site in FF 59.02 niet helemaal te zien
« Reactie #1 Gepost op: 2018/04/05, 15:57:19 »
De gebruikelijke verdachten op firefox: addons. Kijk eens wat FF doet als de addons uitgeschakeld zijn. Is het probleem weg? Schakel ze nu één voor één terug aan om de schuldige aan te wijzen. Dan is het nog te zien of diezelfde addon hetzelfde is ingesteld op de andere computer. Indien wel, is het maar de vraag waarom wel op één systeem en niet op het andere.

Offline HWE64

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site in FF 59.02 niet helemaal te zien
« Reactie #2 Gepost op: 2018/04/05, 21:55:55 »
De gebruikelijke verdachten op firefox: addons. Kijk eens wat FF doet als de addons uitgeschakeld zijn. Is het probleem weg? Schakel ze nu één voor één terug aan om de schuldige aan te wijzen. Dan is het nog te zien of diezelfde addon hetzelfde is ingesteld op de andere computer. Indien wel, is het maar de vraag waarom wel op één systeem en niet op het andere.
@vanadium, heb alles gedaan wat je voorstelde maar noppes. Ik dacht 'opnieuw opstarten"ook niets. Daarna FF opfrissen.
Alle Add-ons kwijt behalve bladwijzerbalk. Direct op de genoemde site gekeken van KPN en zie daar kon gewoon opwaarderen. Daarna alle extensies er weer ingezet en instellingen in FF weer gezet zoals andere pc. Ook daarna kon ik gewoon de site van KPN bereiken en telefoon opwaarderen. Dus opgelost maar is dit zu vervuiling van FF geweest of iets anders??????
Niet panikeren, er is een Ubuntuforum.

Desktop pentium 4, 4GB, dualboot Xubuntu 16.04 LTS /W10 .  Laptop Toshiba Satallite C855 I5, 8GB, Xubuntu 16.04 LTS . Desktop HP Compaq DC5750 AMD64, AMD Athlon X64 X2  2,1GHz RAM 3GB HDD 80GB, Test PC, Xubuntu 16.04 LTS/Linux Mint 18.3 Xfce (beginneling)

Offline vanadium

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site in FF 59.02 niet helemaal te zien
« Reactie #3 Gepost op: 2018/04/05, 22:22:40 »
Na alles wat je geprobeerd hebt, moet het toch een storing/vervuiling geweest zijn in je profiel. Dit komt ook overeen met je vaststelling dat het met dezelfde FF-versie op een andere computer wel ging.

Offline HWE64

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Site in FF 59.02 niet helemaal te zien
« Reactie #4 Gepost op: 2018/04/05, 22:31:05 »
Na alles wat je geprobeerd hebt, moet het toch een storing/vervuiling geweest zijn in je profiel. Dit komt ook overeen met je vaststelling dat het met dezelfde FF-versie op een andere computer wel ging.
@vanadium, thx voor de uitleg. Ik beschouw dan deze topic als opgelost :).
gr. Henk
Niet panikeren, er is een Ubuntuforum.

Desktop pentium 4, 4GB, dualboot Xubuntu 16.04 LTS /W10 .  Laptop Toshiba Satallite C855 I5, 8GB, Xubuntu 16.04 LTS . Desktop HP Compaq DC5750 AMD64, AMD Athlon X64 X2  2,1GHz RAM 3GB HDD 80GB, Test PC, Xubuntu 16.04 LTS/Linux Mint 18.3 Xfce (beginneling)