Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: internet icoon wordt niet vertoond?  (gelezen 659 keer)

Offline Dump

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
internet icoon wordt niet vertoond?
« Gepost op: 2017/08/27, 22:05:02 »
Beste. 
Na de vaste kast (Xubuntu) een tijdje niet gebruikt te hebben heb ik opeens geen ethernet verbinding meer. Kan wel kloppen want ik heb een andere router van Ziggo. Maar mijn icoon bovenin is ook verdwenen. Daar wordt normaal gesproken aangegeven of hij het wel of niet doet en waar je indien nodig een  andere verbinding kunt selecteren. Ik weet dat alles nog goed werkt want mijn oude w7 installatie die er ook nog op staat heb ik alsnog even ingesteld en werkt nu weer.
Waarom  is er alsnog geen automatische detectie bij een nieuwe opstart. En waar is mijn icoon?

Dus mijn vraag is. Hoe nu verder?

Graag uw advies in deze. Let wel, ik blijf een beginner.

Groet, Dump.
Ik was een newbie maar blijf een leek. Sorry.

Offline Dump

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: internet icoon wordt niet vertoond?
« Reactie #1 Gepost op: 2017/08/31, 20:28:56 »
(N)Iemand een idee?

Gr. Dump.
Ik was een newbie maar blijf een leek. Sorry.

Offline Ron

  • Forumteam
    • r0n
    • Dwarsligger
  • Steunpunt: Ja
Re: internet icoon wordt niet vertoond?
« Reactie #2 Gepost op: 2017/08/31, 21:59:34 »
Bij instellingen > netwerk zou je alles kunnen invullen, werkt dat niet?
Heb je misschien een SSD waarvan je opstart?
OpenStandaard evangelist, OpenSource promotor, OpenData liefhebber.
Xubuntu gebruiker en voorstander (XFCE).
In Nederland bekend als een Dwarsligger

Offline jan11000

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: internet icoon wordt niet vertoond?
« Reactie #3 Gepost op: 2017/09/06, 12:09:34 »
Op je balk gaan staan , rechtsboven dan rechts klik, dan toevoegen indicator, dan komt dit weer terug.