Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Motion 5 - Linux alternatieven - Natron  (gelezen 476 keer)

Offline jvecht

  • Lid
    • Just Vecht
  • Steunpunt: Ja
Motion 5 - Linux alternatieven - Natron
« Gepost op: 2017/04/06, 14:19:13 »
Op mijn filmclub is als software Final Cut Pro X populair. Mooi pakket, maar je moet dan wel een Mac hebben. Dus ben ik daar als Linux gebruiker een buitenbeentje. Maar wat video's betreft kom ik puik mee, hoor.

Nou zijn ze begonnen met een cursus Motion 5 voor allerlei animaties. Een fatsoenlijke openingsequence creƫren is soms al veel te veel gevraagd, denk ik dan zelf. Dat krijg ik dan zelf met dingen als Inkscape en Scribus best naar mijn zin. Ik ben ook niet zo voor onzinnige animaties.

Maar even uit nieuwsgierigheid heb ik eens lopen zoeken. Is Natron dan wat? Het zit niet in de repro en de systeemeisen gaan ver uit boven wat mijn proefbak de oude Toshiba aankan.

Iemand hier met ervaring terzake? Het ziet er puik uit.

groet,

Just
GIMP bundel 2018  38 cursussen met mooi oefenmateriaal. Lekker lezen of er wat van opsteken!
  Boekje "Werken met Xubuntu" 5000+ downloads!
     Het Helpmij Magazine April 2019