Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Open Source Event 2017 Tilburg  (gelezen 1846 keer)

Offline TonH

  • Promotieteam
  • Steunpunt: Ja
Open Source Event 2017 Tilburg
« Gepost op: 2017/02/19, 17:31:21 »
Op zaterdag 13 mei wordt in de bibliotheek in Tilburg een Open Source Event georganiseerd. Vorig jaar hebben we daar ook met een stand gestaan en ik wil dat ook dit jaar weer doen. Wie heeft die zaterdag nog meer tijd en wil hier ook een steentje aan bijdragen?
Hieronder de uitnodiging met een korte omschrijving van wat je kunt verwachten.

Beste Ton.

Ik nodig je hierbij uit om dit jaar weer deel te nemen aan het Open Source Event in de Bibliotheek Tilburg Centrum.
Het was een waardevolle, leuke en succesvolle middag vorig jaar en ik hoop dat ik weer op jou/de Ubuntu-community mag rekenen op zaterdag 13 mei 2017 12-17u.

We willen dit jaar het begrip Open Source breder uitmeten dan vorig jaar, dus ik ben ook op zoek naar deelnemers die iets willen doen rondom bv. Open Source Bier, Open Source Bouwen, Design, Auto's en zo meer. Tips zijn zeer welkom!

Verder staat op het programma alvast een Hackathon met als hoofdonderwerp Internet of Things. Deze Hackathon start eerder op de dag en wordt betrokken bij het event.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie.

Vriendelijke groet,

Rene Houben