Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: "Gemodereerd"?  (gelezen 1408 keer)

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
"Gemodereerd"?
« Gepost op: 2012/07/04, 03:14:29 »
Wat houdt de aanduiding "gemodereerd", voorzien van een pictogram met uitroepteken, links van de post, onder de accountinformatie precies in?

Offline Johan van Dijk

  • Administrator
    • johanvandijk
  • Steunpunt: Nee
Re: "Gemodereerd"?
« Reactie #1 Gepost op: 2012/07/04, 03:48:53 »
Dat is onderdeel van het nieuwe moderatiesysteem in SMF2.
Er is een systeem om meldingen/waarschuwingen aan gebruikers te geven als ze dingen doen die niet de bedoeling zijn. Deze meldingen zijn alleen zichtbaar voor moderators en worden centraal in het profiel van een lid bijgehouden.

Ook een onderdeel van dat systeem is het beperken van rechten van leden die vaak de fout in gaan of die ernstige overtredingen begaan. In zulke gevallen worden berichten van die leden eerst gemarkeerd zodat ze meer opvallen en meer aandacht krijgen van de moderators. Een stapje verder is het "modereren" van reacties: dan moeten reacties van dat lid eerst goedgekeurd worden door een mod voordat die op het forum verschijnen. Nog weer verder en het is helemaal niet meer mogelijk om een reactie te plaatsen, enz.

Omdat jij lid bent van het vertaalteam ben je ook moderator van het board voor de vertalingen. Dat is de reden dat je de status van leden die daar reageren kan zien.