Na de upgrade naar 10.04 LTS kreeg ik een venster met een tekst die ik niet goed gelezen of begrepen heb. Daarom sloot ik het venster. Achteraf had ik dat niet moeten doen, want het bleek over een upgrade te gaan, die een bug corrigeerde. Op de nieuwe versie heeft men immers de afsluitknop vergeten! Hoe kan ik die download/upgrade alsnog terugvinden?
Tot zo lang gebruik ik een omweg, wellicht nuttig voor wie hetzelfde probleem heeft. CTRL-ALT-DEL kun je zo instellen (via Systeem>Voorkeuren>Toetsenbord) dat je met deze combinatie Ubuntu en de computer kunt afsluiten of opnieuw opstarten.