Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Mint KDE op packard bell dot s  (gelezen 163 keer)

Offline ZijneBalorigheid

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Mint KDE op packard bell dot s
« Gepost op: 2016/01/30, 15:24:01 »
Goedemiddag allen,

Een vraag ter lering en vermaak:

Op mijn packard bell dot s heb ik mint 17.2 kde geïnstalleerd. Na xubuntu, mint xfce, lubuntu geprobeerd te hebben, kwam ik er achter dat ik toch weer uit kwam bij mint kde omdat dit systeem in mijn beleving gewoonweg doet wat ik wil. Wie heeft er dusdanig veel verstand van kde dat hij/zij mij kan vertellen hoe ik deze desktop-omgeving lichter en sneller kan maken. Ik moest al bij installatie iets instellen (weet niet meer wat) om het systeem aan te passen aan de mindere kracht van de gpu dus dat is al gedekt. Het systeem is nu niet bijster snel, wel gewoon heel stabiel. Ik ben benieuwd of iemand mij nog wat kan leren / kan vertellen wat er nog meer uitgeschakeld of geminimaliseerd kan worden.
Soms is Linux net een stoofpot, je kunt er in mikken wat je wilt.