Teams > Forum feedback

Verplaatsen van topics

(1/3) > >>

nomko:
Hallo,

Sinds wanneer is het hier een gewoonte onder de moderatoren geworden om zomaar zonder overleg of uitleg topics te gaan verplaatsen?? Ik heb een topic geplaatst onder Software en configuratie en nog geen paar uur later was deze verplaatst!! Ik heb me helemaal rot gezocht om mijn eigen!!! topic weer terug te vinden!!! Is het een nieuwe beleid van de moderatoren om zomaar zonder overleg of korte uitleg zomaar op eigen houtje topics te gaan verplaatsen?? Ik heb het geplaatst onder Software en configuratie, volgens mij is het daarna nog verhuist naar Off-topic om nu te belanden onder installatie!! En ik maar de pleuris zoeken elke keer als ik inlog!! En ook lekker makkelijk voor mensen die (niet alleen) mijn topic volgen, die moeten dan ook elke weer zich de pleuris zoeken. Schande dat het zo moet, want op deze manier gaat het forum wel naar z'n kloten als de mod's maar doen wat er hun hoofd komt zonder uitleg/overleg of watd an ook. Ik heb geen enkele bericht/email of wat dan ook gekregen hierover. Schande!!!

heir4c:
Vroeger was er een standaard bericht dat men plaatste maar dat word niet meer gedaan.
Het is normaal gezien wel de gewoonte om een Persoonlijk Bericht te sturen. Dat is waarschijnlijk vergeten. Missen is menselijk.
Er kwam een melding over je topic dat het beter zou passen onder Offtopic.
Wie dat dan verzet heeft naar daar en dan naar Installatie weet ik niet, is nog geen melding van geweest.
En in mijn ogen is dit meer iets voor Hardware en drivers, (of onder: "Andere distributies") (ja, ik zie u al  :rolleyes: doen  =D  ;))  daar het gaat over het al dan niet goed werken van Linux op bepaalde hardware.

Met vriendelijke groet,
heir4c

Johan van Dijk:
Bedankt dat je ons op een vriendelijke en rustige manier meldt dat je niet helemaal tevreden bent met de gang van zaken mbt het verplaatsen van topics.

Tip voor de volgende keer: http://forum.ubuntu-nl.org/profile/nomko/?sa=showPosts
Hier zie je al je berichten en topics.

Ik neem aan dat de moderator die je topic verplaatst heeft nog bezig is met het versturen van het bericht.

Ron:
Het topic http://forum.ubuntu-nl.org/installatie/hardware4linux/ van Nomko verplaatst.
Sorry voor de late melding.

testcees:
Een forumlid wat goed nadenkt in welk forumgedeelte hij een topic start zal dit zelden treffen maar van alle forumleden samen is dat wel een aantal/dag.

Als moderators dat leuk vinden (tijd en zin hebben) kunnen ze hierover een berichtje sturen. Maar besef wel dat dit extra tijd kost en een moderator het er ook maar "bij" doet. Dat moet weinig (vrije) tijd kosten. Wat mij betreft mag de melding dat mijn topic verplaatst ook achterwege blijven. Zo is/was dacht ik ook de regel.

Maar dit is mijn mening, en de topicstarter heeft zijn eigen mening.

edit: moet dit topic niet verplaatst worden naar het forum gedeelte? Dit heeft niet met Ubuntu-NL te maken maar specifiek met het forum?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie