Teams > Forum feedback

Overleggen over promotie

(1/3) > >>

Double12:
Na de herstructurering van het forum is het besloten Events team-subforum vervallen. Ook de werkgroep Releaseparties en Promotie, beiden eerst een mailinglist en later op het forum, lijken door de schoonmaakactie te zijn verdwenen.

Is het een idee om daar een openbaar Promotie-subforum voor in de plaats te laten komen? Ik denk dat zo'n openbare plek om promotie en evenementen te bespreken een impuls geeft aan de promotie van Ubuntu in Nederland.

Een andere mogelijkheid is om voor het overleggen over promotie het huidige Ubuntu NL-subforum te blijven gebruiken, wat op dit moment af en toe gebeurt. Het zal hier echter lastiger worden om initiatieven voor promotie goed onder de aandacht te brengen, omdat de topics over promotie tussen allerlei andere topics staan.


Verder kan natuurlijk ook de wiki gebruikt worden om over promotie te overleggen. Mogelijk kunnen de ReleasepartyWiki en de PromotieWiki samengevoegd worden?
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/ReleasepartyWiki/Releaseparty
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/PromotieWiki/Introductie

heir4c:
Er is een forum onderdeel 'Promotie' en 'Releasepartys'. Kan je die (nog) niet zien? Als dat zo is zullen die wel vrijgegeven worden denk ik. SWAT is nog vollop bezig met de veranderingen. Anders even een PB naar SWAT?

Double12:
Ik kan die inderdaad niet zien. Ik heb daar al een opmerking over gemaakt:
http://forum.ubuntu-nl.org/ubuntu-nl/ubuntu-nl-loco-team-'reapproval'/msg633504/#new

Zijn deze forumonderdelen voor iedereen te zien? Of alleen voor de leden van deze werkgroepen (wat ik overigens ook was)?

heir4c:
Die worden voor iedereen zichtbaar omdat iedereen dan makkelijker zou kunnen aanbieden om mee te werken en te bespreken en in verband met meer openheid naar de leden en niet leden. Dus alles word opengegooid en het oude verborgen onderdeel word niet open gegooid maar blijft waarschijnlijk wel zichtbaar voor de oude leden om nog door te kunnen gaan waar men gebleven was. (Eventueel enkele topics open gooien (verzetten naar het open gedeelte) maar dat is slechts een voorstel dat ik elders gedaan heb maar zijn nog geen reacties op. En dat zouden de leden van die groep dan zelf over beslissen welke berichten er open gegooid worden indien dat nodig of nuttig zou zijn.)

Double12:
Volgens mij zijn alle oude team-onderdelen naar de Prullenbak gegaan hoor, waar niemand ze meer kan zien, behalve de administrator.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie