Interactief > Algemeen

Google leest mee, censureert en blokkeert op je Drive

(1/3) > >>

Pjotr:
Nou, het moet niet gekker worden: Google die een document op je Google Drive blokkeert. Omdat Google de inhoud ervan ongewenst vindt.

Lees en huiver (betrof blijkbaar document met artikelkoppen over vaccinaties):
https://www.geenstijl.nl/5158798/goh-koekel-koekeloert-mee-in-koekel-docs/

De bemoeienis van dat soort bedrijven met het publieke debat, begint steeds hinderlijker te worden.  >:(

Bloom:
Die dame heeft kennelijk de gebruiksvoorwaarden van Hoehel nooit gelezen. Wat ze bewaart in Hoehel Drive is niet haar eigendom, maar dat van Hoehel.
 En dus heeft Hoehel het recht en zelfs de plicht om alles wat ze bewaart in haar "persoonlijke" clouddrive te controleren op wettelijkheid en conformiteit aan compleet arbitraire Hoehel-regels en de toegang blokkeren als Hoehel in al Zijn Wijsheid vindt dat het document die overtreedt.
 Geweldig toch he? En waarom zou je dan verrast zijn?

vanadium:
Zeer verontrustend allemaal. Ik begin er toch ook meer en meer van weg te huiveren. Zij rollen niet alleen de technologie uit, maar ze gaan inderdaad meer en meer beslissen over inhoudelijke aspecten, wie wat mag publiceren, wie wel mag spreken en wie niet. De miljardairs aan de top van die bedrijven worden overal ter wereld ontvangen als wereldleiders.

Pjotr:

--- Citaat van: vanadium op 2021/04/23, 11:08:16 ---De miljardairs aan de top van die bedrijven worden overal ter wereld ontvangen als wereldleiders.

--- Einde van citaat ---

Met de macht die ze zich toeƫigenen over het publieke debat, beginnen ze daar ook steeds meer op te lijken.... Ongekozen ondemocratische machthebbers. Griezelig.

Rik123:

--- Citaat ---We kunnen content beoordelen om na te gaan of deze illegaal is of in strijd is met ons Programmabeleid. We kunnen content waarvan we redelijkerwijs hebben vastgesteld dat deze ons beleid of de wet schendt, verwijderen of niet weergeven. Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat we content beoordelen. Ga er daarom niet vanuit dat dit gebeurt.
--- Einde van citaat ---
  Die laatste zin  :rolleyes:

https://support.google.com/drive/answer/2450387?hl=nl&ref_topic=2375072

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie