Teams > Promotie

Het Bill Gates Virus - Voordeel Linux - tekst/video

(1/1)

Crojav:
Met de billen bloot met Bill Gates Microsoft Vacinaties.


"The Bill Gates Virus"

   
--- Citaat ---"This from a man who can't keep a virus out of his Microsoft products Windows computers, but call his self a worldwide expert on viruses.. !"
--- Einde van citaat ---

Hoe is Bill Gates aan zijn financiele vermogen gekomen, waarmee hij nu inversteerd in depopulatie vacinatie programmaas?

De computers die je over de jaren hebt gekocht van Bill Gates Microsoft, daarmee heb je bijgedragen geleverd aan het finaciele vermogen van Bill Gates. Daarmee bouwt hij nu aan een nieuw besturing systeem dat van depopulatie, door o.a vacinaties.

Is dat hypocriet? Misschien onwetenheid? Of gewoon nooit bij nagedacht?

Nu een ander verhaal, een beter verhaal wat bij onze nieuwe tijd en identieteit past.


Over de hele wereld werken vrijwilliges mensen zoals jij en ik aan het Open Source Linux vrije computer systeem. Het is meest veilige computer systeem wat je gratis kunt downloaden en op je computer kunt installeren. Gratis, je kunt het ondersteunen met een donatie, zoals bij zovele andere burger initiatieven.

Linux besturing systeem bestaat al lang, ik zelf gebruik het met veel plezier al meer dan vijftien jaar. Geen omkijken naar, geen virussen. Geen pop up - die zeggen wat je niet mag - jij bent de baas en beslist. Gebruiks vriendelijker kan het niet.

En al de bekende programmaas - Web browsers, Email programmaas, Word bewerken, Foto bewerking - die je dagenlijks gebruikt, zijn er al op voor geinstalleeerd.

Een heel goede opstart met Linux maak je met Linux Mint, dit maakt voor Microsoft/Macintosch gebruikers de herkenbaarste overstap.

Meest bekenste Linux systemen zijn o.a Linux Mint en o.a  Ubuntu kijk er maar eens naar. Het installeren en inrichten Linux kan in 20 minuten en het werkt.

Linux in tegenstelling to Microsoft/Macintosch staat in dienst van de vrije mens.

Video MetDeBillenBlootMet BillGatesMicrosoft


Om te delen met vrienden die nog steeds Microsoft trouw zijn, en een zetje in de goede Linux richting kunnen gerbuiken!

Groet Crojav

DirkJan:
Ga liever uit van de kracht van Linux als alternatief. Hier ga je niemand mee over de streep trekken. En dan die complottheorie er in. Ongepast.

TopGear:
Allereerst weet ik niet wat dit in Teams doet, daarnaast zijn complottheorie├źn ook helemaal niet aan de orde op dit forum. Slot.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie