Interactief > Etalage

Láátste maand!

(1/3) > >>

jvecht:
Ik begrijp dat het bij dat andere erg veel gebruikte computersysteem dit de laatste maand is voor de gratis upgrade naar versie 10.

Nu gaat men alle W*** PC's die nog niet op X draaien deze boodschap sturen. OK en bedankt voor de bekendmaking!Als wij daar nou eens als reactie onderstaand boodschapje de lucht insturen als social media object? Die social media doen het tegenwoordig beter dan gewone advertenties. Gewoon iedereen de pdf plaatsen, Klaar! De pdf heeft de link naar onze website ingebouwd, waar je er ook op klikt.Hier een link naar die pdf in mijn dropbox: https://www.dropbox.com/s/6ulmysjmfl3fmtu/pop-up.pdf?dl=0

Idee?

groet,

Just

spievensterke:
@ Just,

een heel goed en een prachtig idee van jou.

Voor mij minder, ik heb géén smoelenboek en ik gebruik ook géén sociale media, alleen mailen.

groet,
spievensterke.

h2o:
Ik heb van de week bij wijze van nieuwsgierigheid eens een Windows 10 32 bits iso opgehaald en die op mijn testlaptop geïnstalleerd. Ik heb daarvoor 6 sata schijfjes die ik kan verwisselen, dus kan ik voluit experimenteren.

Ik heb de pro versie op een schijfje gezet en de home versie op een ander schijfje. Die pro is duidelijk langzamer, maar kun je beter afstellen. Uiteindelijk een paar uurtjes met de home versie aan de gang gegaan omdat die wat sneller is, maar ook met Classic Shell, Firefox (met dezelfde plugins als mijn Linux systeempjes, dus ublock origin, don't care about cookies ed), VLC en Libreoffice in vergelijking met de andere schijfjes waar Linus op staat, niet aan te bevelen als je van snelheid, instelbaarheid en gebruikersgemak houdt.
Ja, ook met Crap Cleaner erop en zowat alles ingesteld om het maar vlotter te krijgen *) veel en veel logger dan iedere Linux versie op de andere schijfjes (LMDE-2, Linux Mint 17.3 Cinnamon, Debian  XFCE testing (64 bits) en Xubuntu 16.4).

Let wel, dit is nota bene een schone installatie. Met een upgrade zal het verschil nog negatiever zijn ben ik bang voor.

Ter illustratie: Ik draai nu met Debian 64 bits XFCE die een dist-upgrade  (500 pakketten) op de achtergrond aan het draaien is en ik merk nauwelijks snelheidsverlies. CPU op11%.

*) Alles ingesteld als Windows XP. Alle overbodige apps verwijderd en andere overbodige progs die mede opstarten uitgeschakeld. Een defrag uitgevoerd en daarna herstart.

jvecht:
Hoi H2o,

Leuk dat je dat eens uitgeprobeerd hebt op jouw hardware!  Mijn ervaringen zijn gelijk aan die van jou. Dan heb ik alles ook nog draaien op 128GB SSD's. Je gelooft je ogen niet hoe vlot het systeem dan is..

Maar goed, het ging me hier om promotie, een tegenzet op die laatste actie van dat erg veel gebruikte systeem. Ik las vanmiddag nog dat die laatste boodschap op volle schermgrootte op de desbetreffende PCś komt. Maar dat neem ik toch met een korreltje zout al zal het vast geen postzegel formaatje zijn.

groet,

Just

MKe:
Windows10 werkt hier prima hoor, ik start het zo elke 3 maanden een keer op. Ik vind het wel snel als het eenmaal opgestart is, maar dat updaten.....

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie