Ondersteuning > Installatie

Wachtwoord reset

<< < (2/2)

Peterzijnpc:
Heb net de pc weer aangezet om een foto te maken wat die code zegt maar de pc start netjes op maar scherm blijft zwart dus kan niks zien vreemd ding🥴

X-E3:
Ik zou gewoon een schone installatie doen. Lijkt mij minder werk en dus veel sneller klaar.

Succes Ben

A.B.J.:
Ik reageer op reacties 2 en 4, beide van Pjotr.
Mijn probleem is na een nieuwe installatie van Ub 2024lts en Windows, dat Ubuntu opstart zonder om een ww te vragen. Als ik echter een programma als bv Krusader wil installeren er door  ¬®gebruiker" wel een ww wordt gevraagd. Als ik de tip volg om een ingreep in het Grub te doen ik uiteindelijk: "passwd (schuin)gebruikersnaam¬® moet intikken. Nu krijg ik na: ls /home als enige naam: "gebruiker"! In een scherm waarin naam (Gebruiker) en password staan aangegeven bestaat het password uit 5 punten ..... en ik heb van alles geprobeerd maar niets werkt. Als ik tot maandag 22 mei wacht kan ik dat wel vragen aan de leverancier maar als iemand dat meteen kan oplossen zou ik dat fijn vinden....
Kan ik in botweg in: passwd Jan, Piet of Klaas invullen, want die staan niet in de lijst van ls /home?
Bedankt alvast

vanadium:
Het is beter je eigen probleem in je eigen nieuw bericht aan te brengen. Hier is al een probleem van iemand anders aan het lopen (nog niet opgelost), en zo neem je de aandacht van het oorspronkelijk probleem weg. Je kan altijd vanuit je eigen bericht naar hier verwijzen als je denkt dat informatie hier relevant is voor jou probleem.

A.B.J.:

--- Citaat van: vanadium op 2023/05/21, 04:13:23 ---Het is beter je eigen probleem in je eigen nieuw bericht aan te brengen. Hier is al een probleem van iemand anders aan het lopen (nog niet opgelost), en zo neem je de aandacht van het oorspronkelijk probleem weg. Je kan altijd vanuit je eigen bericht naar hier verwijzen als je denkt dat informatie hier relevant is voor jou probleem.
[/quote

Wijze raad! Ik vond het topic zo dichtbij mijn probleem dat ik in de rij wilde aansluiten. Maar hoe moet je zoiets verhuizen?
--- Einde van citaat ---

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie