Interactief > Ubuntu-NL

De 5 manieren om berichten/klachten/frustraties/ideeën e.d. aan ons te melden!

(1/1)

Vistaus:
Er zijn 5 manieren om ons te benaderen/op de hoogte te stellen. Het maakt niet uit wat het is, maar als er iets is wat wij als team of als Ununtu NL moeten weten, dan zou het fijn zijn als je 1 van de volgende 5 dingen zou willen doen:

Raadpleeg onderstaande pagina bij opmerkingen/klachten
: http://www.ubuntu-nl.org/contact
Daar staan de contact emailadressen van de teams. Deze teams raadpleeg je eerst via die adressen!

-Meld dit bericht-knop
Vervelend bericht? Forumregels die worden overtreden? Gebruik de Meld dit bericht-knop. Zeer graag. Wij willen ruzie en nare berichten voorkomen, dus als je iets ziet, meld het ons en wij grijpen in waar nodig. Wil je dat we je terug benaderen na het melden en indien nodig ingrijpen? Zet dit er dan bij.

-Forumteam-board
Wil je iets kwijt, heb je ideeën of wat dan ook en je vind het niet erg om het openbaar te bespreken? Zet het dan alsjeblieft op het Forumteam-board: http://forum.ubuntu-nl.org/forum/
Ook al is je idee nog zo gek, ook al erger je wild aan de forumsoftware, je mag het allemaal op het Forum-board kwakken. Wel op een nette manier overigens.

-Stuur ons een e-mail
Wil je iets kwijt, heb je ideeën of wat dan ook en je hebt liever dat het discreet (privé) behandeld/besproken wordt? Stuur ons dan een mailtje: forum@ubuntu-nl.org
Wij zullen hier dan op ingaan en, indien nodig, terugmailen. Het maakt niet uit wat het probleem/idee/de klacht is, je kunt ons altijd mailen.

-Persoonlijk Bericht
Het alternatief voor een mailtje naar ons versturen, is een Persoonlijk Bericht (PB) versturen naar 1 van de teamleden. Het maakt niet uit wat het probleem/idee/de klacht is, je kunt ons altijd een PB sturen. De voorkeur heeft echter het team via het team emailadres te benaderen.

Bij voorbaat dank,
Het Ubuntu-NL Team

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie