Interactief > Ubuntu-NL

Teksten posting veranderen, is dat Ubuntu?

(1/10) > >>

corneel:
Is het hier gebruikelijk dat men hier postings veranderd als men het niet eens is met de tekst? Ik plaatste enkele dagen geleden een posting over automatix omdat ik het een opmerkelijk product vond omdat ik door gebruik van automatix zonder gedoe muziek kon afspelen en dvd kon afspelen en andere dingen zonde het gebruikelijke Linux geneuzel en gepuzzel.

Een formum dat teksten  verandert, alleen omdat men het niet eens is met de tekst. Staat daar Ubuntu voor? Volgens mijn betekent Ubuntu dat je andere mensen in hun waarde moet laten.

Corneel

zappa:
Bedoel je dit?
http://forum.ubuntu-nl.org/topic/1027
Staat er nog, maar niet populair. Maar iedereen kan er zijn mening over hebben. Heb het nog niet meegemaakt dat dingen hier verdwijnen. Maar kom hier aub niet klagen als het straks niet meer werkt. En respecteer misschien ook de mening van een ander en het feit dat wij dit hier niet willen promoten.

Thanks!

`GooZ:
Wel, ik heb nog NOOIT meegemaakt dat een post van mij werd aangepast. Als dat gedaan werd, zal er wel een goede reden voor geweest zijn. En ja, ik vind het aanmoedigen van het gebruik van Automatix al een goede reden, kwestie van gebruikers hiervoor te beschermen. Al had een DIKKE waarschuwing ook wel volstaan.

Dennis Kaarsemaker:
In het geval van automatix is het normaal ja - ik heb hem nu ook verwijderd omdat je meteen begon te schelden.

wutnubu:
Wordt ik wel nieuwsgierig van natuurlijk, wat is automatix en wat is daar dan mis mee...?

Willem

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie