Teams > Forum feedback

Verwijderen account

<< < (2/4) > >>

JorisC:

--- Citaat van: DirkJan op 2020/12/19, 21:01:31 ---Op een forum is dat niet wenselijk. Met het verwijderen van een account zou misschien anders ook een deel van de berichten en oplossingen hier verdwijnen. Je hebt wel de mogelijkheid om je account te laten anonimiseren. Daarmee blijft dat deel behouden. Een account verwijderen is geen AVG eis, je persoonlijke gegevens verwijderen wel.

--- Einde van citaat ---

Anonimiseren betekent dat je gegevens ook in de database bewaard blijven wat voor sommigen ook niet wenselijk is en daarom is AVG er .
De admin kan dit instellen  , dat als iemand zijn account zelf verwijdert , berichten moeten/mogen  behouden blijven of niet .  Dan worden de gegevens van het lid uit de database verwijdert maar blijven de berichten behouden .

M_aD:

--- Citaat van: nahjo op 2020/12/19, 18:44:43 ---Ik zie nu liever een 'verwijder mij' knop dan het moeten wachten op een admin.
Ook gezien de lange tijden waarop dit forum een paar keer in storing is geweest durf ik haast wel te beweren dat er geen admin's meer zijn zoals je die zou mogen verwachten.

--- Einde van citaat ---

De downtime staat los van wat een forum admin doet, je moet dan bij de host zijn welke in dit geval HCC is en daar werkt ook alleen maar een vrijwilliger aan de server waar het forum op draait.

De glorie tijden van het Ubuntu NL forum zijn gedaan, elders is het niet anders overigens. Dus de animo van de teamleden is ook minder geworden. Het team hier bestaat enkel nog uit de active leden Ron en af en toe Topgear, Johan en Timo.
Het opkrikken van de site en het forum ligt aan de community maar ook daar blijkt weinig animo voor te zijn en wordt er weinig actie ondernomen helaas...

Ron:

--- Citaat van: M_aD op 2020/12/20, 15:09:21 ---de animo van de teamleden is ook minder geworden.
--- Einde van citaat ---
Dat zie je overal, niemand wil nog moeite doen.
Van een vereniging waar ik lid van was, waren we al blij wanneer het bestuur een keer compleet aanwezig was (3 personen).

Voor de volledigheid, ik kan wel een account verwijderen, maar ik weet niet wat er dan met de berichten gebeurt.
Alle berichten moeten wel leesbaar blijven, om te voorkomen dat onderwerpen onbegrijpbaar worden.

rico70:
Je zou ook de naam van het lid kunnen veranderen naar bv gast en dan onmogelijk maken om daar nog op inte loggen. Ik weet alleen niet of de naam dan ook in quotes veranderd of blijft staan.

nahjo:

--- Citaat van: rico70 op 2020/12/20, 15:57:36 ---Je zou ook de naam van het lid kunnen veranderen naar bv gast en dan onmogelijk maken om daar nog op inte loggen. Ik weet alleen niet of de naam dan ook in quotes veranderd of blijft staan.

--- Einde van citaat ---
Of anonimiseren zou ook kunnen maar blijkbaar is daar dan nog steeds een administrator voor nodig.
Admin #1 laatst gezien op 2020-11-13
Admin #2 laatst gezien op 2020-05-05

Doe mij dus maar een 'verwijder mij' knop  ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie