Ondersteuning > Hardware en drivers

opstart probleem

(1/1)

atrinquest:
Sorry, maar ik weet hier geen weg mee.Bijgaand plaatje laat zien wat er gebeurt als ik opstart.Hij gaat gewoon door en alles werkt perfect, toch zou ik wel willen weten wat ik hier mee moet??

bart85:
https://askubuntu.com/questions/1258641/after-grub-appears-i-see-acpi-bios-error-messages-before-ubuntu-20-04-starts-nor

vanadium:
Vervelend, maar verder vertraagt dit je computer niet of veroorzaakt geen problemen naar ik weet. Ik heb dit ook met een Dell XPS 7390 op Ubuntu 22.04, niet op Fedora echter. Mogelijk dat je het op Ubuntu 22.10 niet meer zal hebben, als je dat al niet draait ten minste.

In de aangegeven link zou ik de eerste optie wel proberen. Werkt dat, dan moet je dat bestendigen - de in de link aangereikte methode werkt enkel voor de huidige opstart. De tweede optie, waar je ACPI uitschakelt, zou ik zeker niet doen, en de derde optie geheel vaag.

atrinquest:
Bedankt Bart85 en Vanadium,Bij nader inzien ga ik er niet aan beginnen. Alles werkt tenslotte en misschien gaat het met 22.10 weg.Ik vind de geboden oplossingen te riskant ten opzichte van het probleem.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie