Teams > Promotie

Release Party 14.04 / meeting

(1/18) > >>

Ron:
De komende versie van Ubuntu, 14.04 met de naam Trusty Tahr is weer een LTS versie, dus een belangrijke versie met lange termijn ondersteuning.
Het is de bedoeling, dat hier (weer) een install party voor komt, waar mensen het op hun computer kunnen laten installeren, maar ook kunnen aankloppen voor hulp.
Omdat de ondersteuning voor Windows XP in dezelfde periode stopt, kan het (hopelijk) zijn, dat veel mensen eens kennis willen maken met Ubuntu, of een variant.
De vraag is, wie wil de kar trekken, wie heeft er ideeën en wie wil er mee helpen?

Ook is het de bedoeling, om deze dag te benutten, om de diverse teams binnen Ubuntu-nl rond de tafel te krijgen.
Een ontmoeting IRL zegt tenslotte veel meer dan een virtuele ontmoeting en op deze manier kunnen er meerdere vliegen in één klap geraakt worden.
Ook hiervoor wordt om input gevraagd.

Vistaus:
Zoals altijd wil ik natuurlijk wel weer helpen! Hoewel ik mezelf niet zie als iemand die de kar gaat trekken maar net als vorige keren wil ik best weer helpen met promotie vooraf (afgezien van onze Facebook en Twitter) en de installaties aldaar.

TonH:
Het promotie team wil hier wel de kar gaan trekken. De vraag is ook al geweest. We zijn aan het kijken naar een zaal in Apeldoorn vlak aan het spoor. Als thema willen we het wegvallen van support voor Windows XP gaan gebruiken. Als datum denken we aan 10 of 17 mei.
Zoals Ron al aangaf vrijwilligers kunnen zich al melden. We zijn ook op zoek naar mensen die presentaties kunnen geven. Heb je een leuk idee voor een presentatie meldt dat dan, ook als je iemand kent die misschien wel een presentatie kan geven.
Als de zaal lukt is het weer in een wijkgebouw waarvoor we zaalhuur betaald moet worden. Dit willen we net als de andere keren met sponsoring door bedrijven proberen te regelen. Hiervoor moeten de contacten nog gelegd worden, ook hier geldt weer: mocht je iets weten meldt het ons.

cjmanschot:
@Ron waar kan ik mij aanmelden als vrijwilliger. (als het tenminste Apeldoorn of omgeving word). Verder wil ik in deze kerstvakantie een
presentatie / promotie-filmpje maken voor collega's op het werk, (vooral om ze er op te wijzen dat Windows XP echt een aflopende zaak is) maar dit kan natuurlijk ook worden gebruikt binnen de release-party (vanaf mijn laptop met eventueel een scherm vanaf een beamer).

Ron:

--- Citaat van: cjmanschot op 2013/12/24, 17:16:43 ---@Ron waar kan ik mij aanmelden als vrijwilliger.

--- Einde van citaat ---
Dat kan het beste (denk ik) bij het promotie team, bij TonH.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie