Teams > Forum feedback

Ubuntu-NL Forum - Updates

(1/17) > >>

siegi:
In dit topic geven we een overzicht van de updates/wijzigingen/aanpassingen etc. op het Ubuntu-NL Forum.
Zo blijven jullie altijd op de hoogte van wat er gebeurd op het forum. Elke nieuwe post in dit topic bevat 1 of meerdere updates die op die dag (of enkele dagen daarvoor) zijn gebeurd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04-06-2009: Toevoeging van Moderator_ lid, om gemelde topics gemakkelijk op OTRS te krijgen.
26-06-2009: Kleine aanpassingen in de boards omschrijvingen, om het korter en consequenter te maken.
03-08-2009: Opslagruimte voor bijlage was bijna vol. Deze is vergroot en de limiet per bijlage is verkleind naar 100 KB.

chris.:
08-08-2009: sinds een tijd alweer een nieuwe IRC-opp, leoquant komt ons team versterken.

chris.:
Beste leden,
Omdat de laatste tijd de rust steeds verder te zoeken was op ons fijne en hulpzame forum zijn wij genoodzaakt na overleg van het team om heea aan regels strikter te gaan handhaven.
Zo zullen bijvoorbeeld topic's die gepost worden en na een pagina of wat uitmonden in een  tweede stamkroeg worden gesloten en kan men er verder over discusieren in de echte stamkroeg, dit om een wildgroei van super-offtopic's topics te voorkomen.

Ook is besloten dat er harder opgetreden gaat worden tegen openbaar kritiek en commentaar leveren op teambeslissingen, aangezien de rust daar ook geen goed mee gedaan word.
Natuurlijk kritiek mag en is welkom, ook wij zijn mensen en kunnen foute beslissingen nemen.
Maar om daarmee onrust te gaan zaaien en de goede sfeer aan te gaan tasten [wat helaas soms gebeurde] zullen we dit niet meer gedogen. Klachten over een teambesluit kunnen via de mail of de meld moderator knop naar het team worden gestuurd, of ze kunnen bij behoefte aan een onafhankelijke blik worden gemeld aan de community vertegenwoordiger.
Niet op het forum, dit word resoluut gesloten/verwijderd en bij herhaald proberen volgt een waarschuwing.
En ook niet via een pb, wat niet wordt beantwoord dus dat heeft geen zin, pb's zijn voor prive gebruik en niet voor forumzaken mbt het team.
Bij eventuele geschillen kunt u terecht bij de Community Vertegenwoordiger zie mail adres in zijn onderschrift.

Verder zijn we nog aan het kijken of er één of twee moderators aangesteld kunnen worden om het team te versterken en een betere afspiegeling van de forum-gebruikers te krijgen om zo zo eerlijk mogelijk beslissingen te kunnen nemen.
Hiervan volgt nog een update als het zo ver is.


mvg het ubuntu-nl team.

siegi:
10-08-2009: Leoquant aangenomen als nieuwe moderator, Welkom.

Soul-Sing:
Chris. zal met Drummies samen de community vertegenwoordiger zijn van dit forum. Feitelijk vormen ze samen de community council.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie