Ondersteuning > Internet en draadloos

[OPGELOST] Hulp gevr. voor handleiding (met iPhone WiFi-stuurprog installeren)

(1/6) > >>

Pjotr:
Ik ben bezig met deze handleiding voor het leggen van een tijdelijke internetverbinding, om een WiFi-stuurprogramma te kunnen installeren in Ubuntu en Mint:
https://makkelijkelinuxtips.blogspot.com/p/tijdelijk-internet.html

Maar ik heb geen iPhone; alleen maar een Android-mobieltje. Wie heeft er een iPhone en kan even beschrijven hoe daarin het menupad is voor USB-tethering? Graag ook even de iOS-versie erbij noemen.

Alvast bedankt!   :)

vanadium:
Dit lijkt mij een recente link die kan helpen bij gebrek aan een fysieke iphone  ^-^. Blijft wel de vraag of Linux dit dan herkent: op die link komt op de computer zelf iTunes tussen. En dat voorspelt niet veel goeds ...

Edit: moet toch kunnen op linux volgens de onvolprezen Arch wiki. Ze spreken over "libimobiledevice". Op Ubuntu is dit standaard geïnstalleerd (libimobiledevice6 op U 19.10), dus wellicht komt dat goed.

Pjotr:
Bedankt, maar ik zoek het Nederlandstalige menupad op een iPhone.... Het Engelse menupad heb ik al op mijn Engelse webstek beschreven, met de hulp van een Engelstalige iPhone-bezitter:
https://easylinuxtipsproject.blogspot.com/p/temporary-internet.html

Overigens gaat het verbinden met mijn Android 9-toestel prima. Zodra USB-tethering is ingeschakeld op de telefoon, ziet Ubuntu/Mint 'm meteen als bekabelde internetverbinding en schakelt-ie 'm automatisch in.

Pats-boem-klaar. Supermakkelijk.  :)

Dat zal bij een iPhone wel net zo soepel gaan, denk ik....

Pjotr:
Inmiddels heb ik een tijdelijke tekst geplaatst voor de iPhone: graag verificatie door iemand die een iPhone heeft.....

niels1995:
Dat is helemaal correct, ook op ios 13.5
Bedankt voor de moeite die je wilt doen  ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie