Teams > Forum feedback

Account sluiten

<< < (2/3) > >>

dekorte.marcel:

--- Citaat van: rico70 op 2023/10/11, 10:29:44 ---Berichten kan je zelf niet verwijderen. Binnen een uur? na plaatsen kan je ze nog wel berwerken / evt hele tekst weghalen waar na er een leeg bericht achter blijft.

--- Einde van citaat ---

Dank voor de reactie. Vreemd natuurlijk. Maar wellicht zit er een hogere bedoeling achter  :evil:

Ron:
Een bericht naar een moderator lost het op, we moeten ook zorgen, dat de topic leesbaar blijven.....

Polleke:
Tocht valt er iets voor te zeggen om zelf  je eigen account te  kunnen opheffen dan wel te verwijderen als je dat wilt en je berichten anoniem te kunnen laten staan. Zonder daar de administrator voor te hoeven inschakelen.Net zoals je de krant of een ander abonnement zonder opgaven van redenen kunt opzeggen. Dit forum systeem is gewoon niet met de tijd mee gegaan.

pinokkio:
Inderdaad bij elke forum moet er een mogelijk zijn dat de persoon in kwestie zijn account zelf kan verwijderen.Als de persoon in kwestie er wel op aandringt moeten ook zijn berichten worden verwijderd, maar meestal word dat niet gedaan.Enkel zijn gegevens zoals naam en e.a worden verwijderd, en in de plaats zou er dan gast moeten staan.Staat die mogelijkheid er niet dient de persoon in kwestie een pb /mail te sturen naar de beheerder die toch meestal binnen de 24 uren de gevraagde uitvoert.

let wel indien er foto,s staan die een beetje persoonlijk zijn van de persoon, die moeten wel verwijderd worden?Dit heeft allemaal te maken met de privacy schendingsbeleid.

partyrabbit:
Moeilijke vraag om zomaar antwoord op te geven.
Het eigen gerechtvaardigd publicatiebelang van het forum zelf telt ook mee. Berichten die inhoudelijke (linux en aanverwanten) informatie/reactie bevatten hoeven niet verwijderd te worden. Het dilemma hierin is of specifieke informatie (bijvoorbeeld soort hardware) nou privacy is of dat het gerechtvaardigd publicatiebelang zwaarder weegt binnen de inhoudelijke informatie (linux, aanverwant, drivers, ...?).
Persoonlijke niet-inhoudelijke berichten/reacties zoals in 'Algemeen' en 'Offtopic' in beginsel wel. Maar voor zover ik weet worden deze regelmatig opgeschoond/verwijderd.

De vraag gaat dus niet over 'alles of niets verwijderen'.


--- Citaat van: Ron op 2023/10/11, 13:57:33 ---Een bericht naar een moderator lost het op, we moeten ook zorgen, dat de topic leesbaar blijven.....

--- Einde van citaat ---

= De gangbare weg.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie