Interactief > Ubuntu-NL

Bezem door links naar andere distributies

(1/1)

erik1984:
In dit raadje staan wat links naar sites en fora van andere distro's: https://forum.ubuntu-nl.org/index.php?topic=45961.0 Aangezien ik daar niet kan reageren maak ik er hier even een nieuw topic voor aan.

Ben ze allemaal eens afgegaan om te kijken welke het nog doen. Een aantal links mag denk ik wel uit deze lijst worden verwijderd:

- MandrivaClub (niet bereikbaar)
- Eeeusers.nl (ander gebruik site)
- Nederlandstalig gedeelte van het Zenwalk-forum (leeg)
- Belgische Linux Mint gebruikers (domein te koop)
- Belgische Linux Mint gebruikers forum (domein te koop)
- Nederlandstalig openSUSE forum (404)

swake:

--- Citaat ---- Belgische Linux Mint gebruikers forum (domein te koop)
--- Einde van citaat ---

Domeinnaam staat te koop !
Het forum bestaat nog , maar is van domeinnaam verandert.
https://www.newmintforum.nl/MintWedge/MintWedge//index.php

FrSu:
En dan heb je deze ook nog voor Mint: http://forum.linuxmintnl.nl/index.php

Jammer eigenlijk. Hier iets voor Andere distributies en dan nog 2 NL Mint forums en ik denk met veel dezelfde gebruikers / forumleden.TopGear:
Goed opgemerkt, Erik! Ik ga er een dezer dagen even een bezem doorheen halen. Als andere leden nog tips hebben voor andere Nederlandse/Vlaamse Linux communities: Zet ze hier maar even neer, dan zal ik nog wel even zien of ze inderdaad bij het lijstje kunnen.

@FrSu: Volgens mij heb je gelijk. Er is in de Nederlandstalige/Vlaamstalige communities volgens mij vrij veel overlap qua forumgebruikers. Ik zeg niet dat het per se slecht is, maar het verspreidt de kennis natuurlijk wel behoorlijk over het internet.

erik1984:
Bedankt TopGear!

@FrSu: Die link staat er al in, mijn lijstje bevat alleen de links die niet meer kloppen. Maar ik postte ze hier omdat het betreffende topic geen reactiemogelijkheid heeft. Toch goed gevonden.

En ja ik deel de mening dat de overlap zonde is. Iedere distributie heeft natuurlijk recht op een eigen site en forum als er mensen bereid zijn die te onderhouden maar als Nederlandstalige Linuxgebruikers zijn we al zo'n klein groepje.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie