Interactief > Andere distributies

In Firefox (bijna) geen icoontjes van add-ons in werkbalk

(1/2) > >>

plek:
Onder Ubuntu had ik in Firefox altijd de icoontjes van add-ons in de werkbalk, bijvoorbeeld U-block Origin. Nu heb ik Linux Mint 20.1 Cinnamon, maar het enige icoontje dat daar in verschijnt, is dat van Ghostery. Van de andere add-ons - w.o. U-block Origin en KeePass - geen icoontje. Waar kan dat aan liggen?

spievensterke:
@ plek,


--- Citaat ---Onder Ubuntu had ik in Firefox altijd de icoontjes van add-ons in de werkbalk, bijvoorbeeld uBlock Origin. Nu heb ik Linux Mint 20.1 Cinnamon, maar het enige icoontje dat daar in verschijnt, is dat van Ghostery. Van de andere add-ons - w.o. uBlock Origin en KeePass - geen icoontje. Waar kan dat aan liggen?
--- Einde van citaat ---

*** ? heb je de volgende instelling goed gezet ?:

Firefox --> Hamburgersymbool --> Add-ons en beheer = Add-onbeheerder --> uBlock Origin --> klik op de drie bolletjes rechts (afb.1) en dan  in de pop-up op Beheren --> scrol wat naar beneden en bij Uitvoeren in privévensters op het cirkeltje vóór Toestaan klikken. (afb.2)

Opmerking: de afbeeldingen zijn screenshots vanuit Firefox in LinuxMint Mate -20.2.
Klik op de afbeeldingen om ze groter weer te geven.

1)


2)


Daarna zal je in de werkbalk het icoontje zien staan (afb.3).

3)


Is dit de oplossing voor jou vraag ?
Succes.
Groet,
spievensterke.

Tom:
Zie  afbeelding.........

plek:
spievensterke en Tom, Dank voor je reactie. @Tom Wat er staat op het plaatje dat je postte, heb ik niet kunnen vinden. Het was wel waar ik wezen moest denk ik, want de oplossing van spievensterke leidde tot icoontjes in de werkbalk. Problem solved!. Dank.

Ronaldus:
De afbeelding van Tom komt uit Chrome en krijg je als je op het puzzelstukje drukt. (zie bijlage)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie