Teams > Promotie

Linuxcafé Gent

(1/2) > >>

bert beton:
Beste Linuxers uit Gent en omgeving,
Nu maandag 29 september om 14 uur is de eerste samenkomst gepland van het "Linuxcafé". Iedereen, van volslagen leek, tot specialist is welkom. Bedoeling is mekaar helpen, tips uitwisselen, enz.  Volgende samenkomsten zijn 27/10 en 24/11, telkens om 14 uur, dan maken we een evaluatie en beslissen hoe het verder gaat. Wie zijn laptop of PC meebrengt wordt geholpen om Linux te installeren.
Plaats van afspraak: LDC De Horizon
                                        F. Lousbergkaai, 12
                                        9000-Gent
Tot dan
Robert

pederoco:
Mooi initiatief, Robert!
Helaas iets te ver voor mij.

Nero:
Tot hoe laat gaat dit Linuxcafé door? 29/09 en 27/10 heb ik reeds een afspraak om 1400h. Kan anders misschien later langs komen.

Is Mechelen ook nog omgeving Gent? =D  8-)

Vistaus:
Hoewel het voor mij als Hollander te ver weg is, vraag ik me af of de tijd wel zo handig is? 2 uur is een tijdstip dat veel mensen toch moeten werken of andere verplichtingen hebben. Maar goed, ik denk alleen maar even mee hè :)

bert beton:
LDC De Horizon is een dienstencentrum van het OCMW en wordt hoofdzakelijk bezocht door senioren.
We beginnen om 14 uur tot..........max 17 uur want om 17.30 uur is het sluitingstijd. Er zijn reeds 2 info sessies aan voorafgegaan met heel wat geïnteresseerden voor de vervanging van XP. Door die info zijn er nu al 12 mensen overgestapt naar Linux die hun oudere pc of laptop nog enkele jaartjes kunnen gebruiken. De schijfjes worden gratis ter beschikking gesteld om te testen of te installeren.
Volgende week geef ik een beknopt verslag van deze bijeenkomst.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie