Interactief > Algemeen

twitter

(1/2) > >>

peer:
Nu twitter een nieuwe eigenaar heeft herinnerde ik me dat ik ook een twitteraccount moest hebben. Dus geprobeerd in te loggen en zowaar, mijn inloggegevens werkte nog. Maar toen las ik dat mijn account 'permanently suspended' was omdat ik volgens twitter de twitterregels overtreden had.
Maar dat vind ik raar. Ik heb nl. nog nooit een berichtje geplaatst op twitter. Dus wat ik dan fout gedaan heb. Misschien is mijn account wel gehacked geweest.
Ik heb geprobeerd om een 'appeal' in te dienen om het account weer beschikbaar te krijgen maar nog geen reactie van twitter.
Raar hoor.

rico70:
Als je account gehackt is geweest zou je de geposte berichten in je profiel moeten zien.
Bij je account info kan je dacht ik de ip-adsressen zien waar vandaan ingelogd is, ook krijg je normaal een bericht in je mailbox als er van een "vreemd" ip-adres of browser / app ingelogd wordt

peer:
er is helemaal niets te zien. Geen ip addressen, geen berichtjes, helemaal niets.
Twitter reageert niet op mijn verzoek om het account weer te reactiveren maar tot nu toe geen enkele reactie.
Ik laat het maar zo.

jolo:
Hier heb ik ook een Twitteraccount. Hier kan ik nog gewoon inloggen. Mijn account werkt nog.  Ik heb dat account slechts √©√©nmaal gebruikt in 2018, om een vraag te stellen aan PostNL. En die staat nog steeds in Messages.

Had je deze beide hyperlinks gecheckt?
 https://help.twitter.com/en/managing-your-account/suspended-twitter-accounts

 https://www.wikihow.com/Recover-a-Suspended-Twitter-Account

peer:
Ja, dat heb ik geprobeerd. Maar twitter reageert niet op mijn verzoek(en) om mijn permanently suspended account weer te reactiveren.
Maar is niet erg.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie