Interactief > Ubuntu-NL

If this forum is deleted

(1/2) > >>

sjarel:
Kreeg een email dat het opgedoekt wordt, of iets anders?--Deze link moet ik volgen.
http://ubuntu-be.3354669.old-n2.nabble.com/   
Ik heb al 3 j geen linux versie meer, op het forum kom ik weinig ook omdat ik geen oppervlakkige antwoorden wil geven en kennis pc is maar zeer mager. Eerlijkheid gaat bij mij boven alle geleerdheid, diploma's en fantasten.

Paul Matthijsse:
Hallo, dat is het Belgische Ubuntu-form. Gezien het feit dat het vooral een spam-platform is geworden en er dit jaar maar vier berichten zijn geplaatst (waarvan twee spam), lijkt opdoeken me een goede optie.

Tom:
Vind het toch spijtig dat daar niet meer Belgische deelnemers op waren ,tsja het zei zo !.
Nu vind ik pers dat ook hier weinig animo is ,maar ik zie op het Deutsche forum (ubuntuusers.de ) ook niet zo veel beweging meer dit in vergelijk tot vroeger !

henkoegema:
Misschien zijn er (veel) meer Linux experts die geen hulp nodig hebben. (?)   O0

Ik in ieder geval wel.
Ben al heel vaak geholpen op dit forum.   :D

Ronaldus:
Vroeger had je (als je het kon betalen) de Nokia 3310 en wilde je op internet, dan had je een pc of laptop nodig.

Tegenwoordig hebben hele volksstammen een iPhone of een andere smartphone waarmee je prima internet op kan (en dan heb ik het nog niet eens over de tablets die ook veel door senioren gebruikt worden ). Het pc gebruik neemt daarom sowieso af. Contact met anderen zoek je nu via WhatsApp e.d. (vroeger SMS en MSN). Overal worden 'app's' voor gemaakt.

Mijn vrouw en dochter brengen sinds de komst van de smartphone hun tijd op internet voornamelijk daarop door. Als het echt niet anders kan, dan wordt de pc opgestart. Mijn vader (88) gebruikte Ubuntu en gebruikt nu voornamelijk zijn tablet.

De wereld verandert gewoon. Het aantal personen die nu nog Ubuntu gebruikt (en ook nog eens op een forum zit) daalt. De overblijver vindt bovendien ook op andere plekken op internet zijn info. De personen die nu Ubuntu gebruiken, gebruiken dat vaak al veel langer en heeft misschien minder hard een forum nodig om problemen op te lossen.
Ubuntu heeft ook nog eens te maken met het feit dat een deel van de gebruikers naar Mint is overgestapt.

Zelf vind ik de telefoon of tablet te beperkend en vind ik de laptop en pc nog veel te leuk. (Ik heb nog best wel wat aan een forum en vind het leuk om het te blijven volgen.)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie